Videoovervågning stald

Har du brug for videoovervågning i en stald? Så er du landet det rette sted. Hos Motivas tilbyder vi nemlig opsætning af videoovervågning i stalde – store som små.

Desværre er tyveri af heste, skamfering og lignende ikke ualmindelige tilfælde. Derfor vil de fleste hesteejere også gerne kunne følge med i, om alt er som det skal være ovre i stalden. Videoovervågning i stalden giver en større tryghed omkring dine heste, da du let og hurtigt kan følge med i hvordan dine heste har det.

Videoovervågning i stalder kan også bruges til at se, hvordan dine ponyer har det, om din hoppe foler samt hvis du har en hest, der ikke er helt på toppen.

Hos Motivas har vi stor erfaring med opsætning af videoovervågning, og vi tilbyder en række forskellige løsninger til forskellige størrelser i stalder, forskellige prisslag og så videre.

Når du bestiller videoovervågning til din stald gennem Motivas, kan du nemt og hurtigt følge med direkte i overvågningen fra mobil, tablet og PC. te.

Få et godt tilbud på videoovervågning i din stald

Vil du gerne have et gratis & uforpligtende tilbud på videoovervågning i din stald, eller har du spørgsmål til vores løsninger? Så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden eller ringe til os på 2392 8545 eller ved at sende os en e-mail på kontakt@motivas.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

videoovervågning af stald

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring videoovervågning i stald.

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Læs også mere om videoovervågning.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge