Videoovervågning Slagelse

Er du på jagt efter en lokal leverandør inden for videoovervågning i Slagelse? Så er du kommet frem til det helt rette firma. Motivas er et firma med beliggenhed i Næstved, med stor erfaring inden for opsætning og salg af videoovervågning. Vi er tæt på Slagelse, og derfor kommer vi gerne forbi til en snak om videoovervågning hos Jer.

Kameraovervågning er et rigtigt effektivt middel, når det kommer til at forebygge tyveri, hærværk og andre former for kriminalitet. Videoovervågning i Slagelse er både relevant for private og virksomheder. Her hos Motivas tilbyder vi både løsninger til private og til firmaer. Vi har et stort sortiment med flere forskellige kameraer i flere forskellige prisklasser.

Markedet inden for videoovervågning – ikke bare i Slagelse – men generelt, kan godt være rigtig svært at gennemskue, hvis man ikke har et indgående kendskab til det. Her hos Motivas vil vi gerne være så åbne og gennemsigtige som overhoved muligt. Derfor kommer vi også gerne ud til Jer i Slagelse og præsenterer vores forskellige løsninger.

Hos Motivas tilbyder vi også erhvervsleasing inden for videoovervågning i Næstved. Her leaser du vores udstyr til en fordelagtig pris. Kontakt os for at høre mere om denne mulighed.

Hør mere om videoovervågning i Slagelse

Vil du gerne høre mere omkring, hvad vi kan tilbyde dig af videoovervågning i Slagelse? Så er du meget velkommen til at kontakte os enten via e-mail eller ved at ringe til os. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer på hverdage. Vi glæder os til at høre fra dig!

videoovervågning slagelse

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring vores videoovervågning i Slagelse.

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Læs også mere om videoovervågning.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge