Videoovervågning boligforening

Skal du bruge videoovervågning i din boligforening? Så er du kommet frem til det helt rigtige firma, her hos Motivas tilbyder vi nemlig en række forskellige løsninger inden for videoovervågning til boligforeninger. Dette kan du læse mere om her på siden.

Videoovervågning er et rigtig godt præventivt middel til at forebygge kriminelle handlinger som indbrud, hærværk og så videre, som man desværre let kan bliver offer for i boligforeninger. Videoovervåginger giver beboere den nødvendige tryghed.

Har man ikke forstand på videoovervågning, kan det som boligforening dog godt være svært at finde en løsning, der kan dække ens behov. Her hos Motivas ser vi det som en af vores forenemmeste opgaver at vejlede og rådgive blandt andet boligforeninger, så I enten ikke får en løsning, der ikke dækker behovene eller får en løsning, der er alt for dyr og kan alt for meget.

Vi tilbyder både leasing af videoovervågning til boligforeninger, ligesom det er muligt at købe hele udstyret med det samme. Vi tilbyder ligeledes opsætning, klistermærker samt at I kan følge med i overvågningen gennem software. I vores sortiment har vi forskellige typer af kamera i forskellige prisklasser.

Indhent et tilbud på videoovervågning til boligforening

Ønsker I et gratis og uforpligtende tilbud på videoovervågning til Jeres boligforening eller har I spørgsmål til nogle af vores produkter? Så kontakt os endelig via vores kontaktformular eller ring til Kim på 2392 8545.

videoovervågning boligforening

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring videoovervågning i din boligforening.

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Læs også mere om videoovervågning.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge