Videoovervågning

Ønsker du en enkel og fleksibel løsning inden for videoovervågning i din virksomhed, så er vores overvågning as a service perfekt til dig. Vi har flere forskellige løsninger, og vi er også klar til at lave en skræddersyet løsning til dig.

Videoovervågning er effektivt og forebyggende middel mod tyverier, indbrud, hærværk og andre kriminelle handlinger. Det kan for eksempel som ejer af en butik være en nødvendighed med kameraovervågning – blandt andet for at forebygge tyverier. Det kan dog som virksomhedsejer være svært at finde ud af, hvad man helt præcist har behov. Hos Motivas tilbyder vi en kameraovervågning as a service løsning, hvor du som kunde er i fokus, og hvor overvågningen foregår på din præmis. Med andre ord så bliver det ikke nemmere!

Vi tilbyder det nyeste inden for videoovervågning

Hos Motivas er vi på forkant med den teknologiske udvikling, og vi tilbyder derfor altid kameraer og løsninger med den seneste teknologi og som er langt fremme. Branchen inden for overvågning er i en rivende udvikling, og der kommer hele tiden nye muligheder til inden for blandt andet analyseværktøjer, kunstig intelligens, adgangskontrol, kameraer. Kameraovervågning er på mange måder en sikker løsning sammenlignet med andre metoder, da de er mindre udsatte for cyber-angreb.

Vi ved godt, at det som virksomhedsejer kan være avanceret at skulle ud at investere i overvågning, og derfor har vi lavet vores serviceløsning for at gøre det let og simpelt for dig.

Ønsker du at vide mere omkring vores videoovervågning as a service løsning, så kontakt os via  kontaktformularen i venstre side. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Kontakt os også endelig hvis du har nogle spørgsmål.

Se vores udvalg i videoovervågning   

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring vores videoovervågning as a service løsning.

videoovervågning

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Læs også mere om kameraovervågning.

Referencer

Vi har blandt andet hjulpet følgende virksomheder med videoovervågning:

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge