Tyverisikring af varebil

Oplever du problemer med indbrud i din varebil? Så er du ikke den eneste. Antallet af indbrud i varebiler er nemlig stigende. At få indbrud i sin varevogn giver en lang række udfordringer. Har du ikke før haft alarm, kan det give nogle problemer i forhold til forsikringen. Ligeledes kan du ikke udføre dit arbejde i den tid, hvor du ikke har adgang til værktøj. Det kan ende med at koste dig rigtig mange penge!

Hos Motivas har vi udviklet forskellige løsninger inden for tyverisikring af varebiler. Vi har både større og mindre løsninger inden for alarmer. Når en tyv begår indbrud i en varevogn, vil vedkommende som regel gå efter at finde alarmen og smadre den. Mange alarmer sætter nemlig gang i sirenen, inden der bliver foretaget alarmering via opkald eller SMS. Derfor er en alarmering med det samme vigtig, hvis indbruddet skal kunne forhindres og tyven skal fanges.

Gøre alarmen lydløs

Hos Motivas forhandler vi en løsning, hvor du har mulighed for at gøre alarmen lydløs, eller sætte den indenfor, så tyven ikke kan finde den og ødelægge den. Fordelen ved den type alarm er, at den giver muligheden for at have sensoren ude i varevognen, så den kan registrere, hvis der sker et indbrud i den og på den måde alarmere op til tre personer ved enten SMS eller opkald.

Du kan se vores udvalg inden for tyverisikring af varebiler på vores webshop her:

Se udvalg i tyverisikring til varebiler

Ønsker du at høre mere om vores løsninger inden for tyverisikring af varebiler? Så kontakt os via nedenstående formular eller giv os et ring på 2392 8545.

tyverisikring-af-varebil

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring vores alarmer til varebiler.

kim hannibal motivas

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge