TV overvågning

Ønsker du at forebygge tyveri, hærværk, indbrud og anden kriminalitet, så er TV overvågning en løsning, som du ikke kan komme uden om. HosMotivas har vi flere års erfaring med at opsætning, drift og salg af TV overvågning til både private hjem og til virksomheder. Vi står også klar til at hjælpe dig med den helt rette overvågningsløsning.

Hvilken løsning skal jeg vælge?

Er du på jagt efter TV overvågning, så har du helt sikkert også allerede gennemskuet, at der er et af forskellige løsninger – både dyre og billige. Der er naturligvis fordele og ulemper ved dem begge. Hos Motivas har vi både billigere og dyrere løsninger i sortimentet. Forskellen på en dyr og billig løsning kan eksempelvis være kvaliteten af de optagelser, der bliver lavet samt om det er muligt at zoome ind. Dette kan for eksempel være en fordel, hvis man skal kunne se en nummerplade. Et element i prisen er selvfølgelig også, hvor mange kamera der er i løsningen. Når du investerer i overvågning gennem Motivas.

TV overvågning leasing

Det kan være dyrt at skulle investerer i TV overvågning. Særligt hvis du er en mindre virksomhed eller har behov for flerekameraer. Derfor tilbyder vi hos Motivas leasing af et anlæg til TV overvågning, hvor du betaler et fast månedligt beløb. Ønsker du at vide mere om dette, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi kommer også gerne ud i din virksomhed eller i dit hjem til et gratis konsulentbesøg, hvor vi sammen kan finde den bedste løsning til dig.

Få et tilbud på TV overvågning

Vil du gerne vide mere om TV overvågning, eller ønsker du et gratis tilbud? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Dette kan enten ske via telefon 2392 8545 eller på mail kontakt@motivas.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage inden for 24 timer.

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring vores TV overvågning.

tv overvågning

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Læs også mere om videoovervågning.

Referencer

Vi har blandt andet hjulpet følgende virksomheder med TV overvågning:

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge