Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring vores køsystemer.

træk-et-nummer-automat

Træk et nummer automat

En “træk et nummer automat” eller et køsystem, som det også kaldes, er en fantastisk måde til at øge kundetilfredsheden i din forretning. Først og fremmest giver det større klarhed omkring, hvordan køen er og hvilket nummer man er. Ligeledes giver det også dine kunder mulighed for at trække et nummer og gå rundt i din butik og kigge på dine andre produkter imens. Dermed kan en “træk et nummer automat” altså være med til at øge salget i din forretning.

Flere forskellige automater

Der findes en lang række forskellige “træk et nummer automater”. Der er både de klassiske som mange butikker stadig kører med i dag, og så er der de mere innovative og moderne, hvor man kan få et nummer via sin mobiltelefon. Hos Motivas er vi forhandler af begge slags automater, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette automat, der giver mening for dig i din forretning.

Få et tilbud på en træk et nummer automat

Vil du gerne have et godt tilbud på en træk et nummer automat? Så udfyld kontaktformularen i toppen af siden og modtag et gratis og uforpligtende tilbud på en træk et nummer automat. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os, hvis du har nogle spørgsmål. Vores ansvarlige for køsystemer, Kim, sidder klar på 2392 8545 til at hjælpe dig.

Som kunde ønsker man ikke at bruge tid på at vente i en lang kø. Et kønummersystem kan være med til at skabe klarhed omkring køen – hvem er først og hvem er sidst? Samtidig kan kunden gå rundt i din forretning og kigge på dine varer, imens vedkommende venter på at blive betjent.

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge