Hurtig Levering
Hurtig Levering
Gode priser
Gode priser
DK/UK Support
Support
Testet i DK
Testet i DK
Testet i DK
Gratis Fragt v. > 1000,-

Tilkobling af alarmpanel til Smart Life, WiFi og SIM-kort

Indsæt SIM-kortet i bunden af alarmpanelet. Tilslut alarmpanel til 230v.
Efter login på Smart Life APP. tryk på add new device (”+”). Tryk på ”Security & Sensors” og derefter på ”Alarm (Wi-Fi)”

Herunder skal du trykke på knappen 【CDDE】på panelet (som er tilsluttet 230v.) og holde den inde i ca. 3 sekunder. Alarmpanelet bipper 6 gange, og slip derefter 【CDDE】-tasten. Tryk derefter på “Bekræft” og indikator på alarmpanel blinker hurtigt ”, vælg netværk, indtast adgangskode og tryk“ OK ”.

App’en vil forbinde alarmpanelet og afslutte processen på panelets styreskærm. Herfra kan panelet indstilles færdig (tilslutning af sensorer og fjernbetjeninger samt opsætning af tidsskemaer, zone-typer, sensornavn m.m.). Det er fra panelets styreskærm alarmen kan aktiveres/deaktiveres, SOS knappen kan udløses m.m.

Sensorer og fjernbetjeninger skal tilføjes og der trykkes på ”Tilbehør”. Den medfølgende engelske manuel forklarer, hvordan man kan tilføje sensorer og fjernbetjening direkte til alarmpanelet uden brug af Smart Life på side 6-7, men vi anbefaler, at man gør det direkte via Smart Life app’en. Det er nemlig en nem måde, at gøre det på.

Når der er trykket på ”tilføj” under ”Tilbehør”, skal man blot aktivere sensoren, og det vil medføre at den tilføjes alarmpanelet. Husk at give sensoren (zonen) et navn som fortæller hvor den sidder (f.eks. vindue køkken eller havedør etc.)

Tilføj fjernbetjeninger:

 

Under indstillinger kan telefonnumre som alarmpanel skal ringe op til indtastes. Alarmpanelet ringer i tilfælde af alarm samtidig med at WiFi ikke fungerer.

Såfremt der er yderligere spørgsmål, kan der rettes henvendelse til vores support (kontakt@motivas.dk)