Temperaturmåling

Motivas trådløs temperaturmåling hjælper dig med avanceret temperaturmåling og måling af luftfugtighed. Vi leverer fuldt automatiseret måling, der alarmerer dig, når en foruddefineret temperatur opnåes.

Med Motivas temperaturmåler, får du mulighed for avanceret og intelligent temperaturmåling via trådløse sensorer. Sensorerne sender automatisk data videre til en router, der videresender alt opsamlet data til online databaser med mulighed for at se en lang række forskellige rapporter.

Aflæsningen er fuld automatiseret og er beskyttet, hvis der skulle ske en ekstern el fejl. Dette gør den især egnet til måling i industrielle miljøer.

Hvilke målere bruger vi?

Hos Motivas bruger vi SensMax SensGuard produkter til temperatur- og luftfugtighedsmåling, der er nogle af markedets førende inden for dette område. Vi tilbyder 3 forskellige produkter fra SensMax:

  • SensGuard TCP Temperaturmåler Router
  • SensMax SensGuard PT100 sensor til ekstrem temperaturmåling
  • Temperaturmåler – SensMax SensGuard MCP9800 trådløs sensor

Teknisk info:

Når du bruger sensorer fra SensMax SensGuard, skal du ikke bekymre dig omkring, hvornår batterierne udløber. Batterierne har nemlig en holdbarhed på helt op til 5 år. Det er muligt at måle temperaturer over et stort område, i det sensorerne kan kommunikere med routeren på helt op til 150 meters afstand. Det er muligt at tilslutte 200 trådløse sensorer til én router. Routeren fungerer ikke uden sensorerne og omvendt.

Temperaturmåling til mange formål

Man kan måle temperaturer til mange forskellige formål. Hos Motivas har vi en sensor, der egnet flere forskellige former for temperaturmåling. Det er muligt at slutte op til 200 målere til en sensor, og skal du måle temperaturer flere forskellige steder – for eksempel på en byggeplads, kan vores måler også bruges. Ønsker du simpel temperatur måling blot via et simpelt termometer, kan måleren også klare dette. Der findes dog her simplere løsning på markedet, der vil kunne klare dette. Temperaturmåleren fra Motivas er idéel for dig, der ønsker avanceret temperaturmåling flere forskellige steder.

Vil du vide mere om temperaturmåling?

Har du spørgsmål omkring vores temperaturmålere, og vil du gerne høre, hvordan vi kan hjælpe dig? Du er også altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på temperaturmåling. Så kontakt os via kontaktformularen i højre side eller ring til Kim på 2392 8545. Vi ser frem til at høre fra dig.

Se vores udvalg i temperaturmålere   

Billeder af SensMax SensGuard temperaturmålere:

Nedenfor kan du få et overblik over vores temperaturmålere.

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring temperaturmålere.

temperaturmåling


SensGuard TCP Temperaturmåler Router

SensMax SensGuard MCP9800 trådløs sensor

temperaturmåling tilbud

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Læs også mere om videoovervågning.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge