Vil du høre mere?

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring vores it serviceaftaler.

IT Serviceaftale fra Motivas ApS


Basisaftale

Inkluderer alle IT-mæssige spørgsmål, der kan klares over en telefonsamtale. Eksklusiv evt. tid forbrugt på yderligere fejlsøgning samt udbedring af fejl på stedet, kørsel m.m. samt udskiftning og reparation af hardware (efter garantiperioden).

Pris: 10 procent af udstyrets værdi pr. år. Kontakt os for konkret oplæg og tilbud


Basisaftale Plus

Inkluderer alle IT-mæssige spørgsmål, som kræver en yderligere fejlsøgning og udbedring remote (ikke fremmøde på stedet). Eksklusiv evt. tid forbrugt på stedet, kørsel m.m. samt udskiftning og reparation af hardware (efter garantiperioden).

Pris: 15 procent af udstyrets værdi pr. år. Kontakt os for konkret oplæg og tilbud


Fuld serviceaftale

Inkluderer fejlsøgning og udbedring af alle IT-mæssige spørgsmål på stedet dog eksklusiv udskiftning og reparation af hardware (efter garantiperioden).

Pris: 20 procent af udstyrets værdi pr. år. Kontakt os for konkret oplæg og tilbud


Komplet service, “IT as a service”

”IT som en service” giver Motivas ApS. det totale ansvar for driften af IT-installationen. Servicen omfatter firmaets daglige brug af IT, installations, drifts og vedligeholdelsesansvar inkl. evt. fejlsøgning, udbedring på stedet og udskiftning af defekt hardware. Aftalen dækker ikke undervisning/oplæring af IT-brugere, udvikling/vedligeholdelse af software samt andre opgaver, der ikke direkte er knyttet til den tekniske drift af IT-systemet! Vi kan sikkert godt løse de angivne forbehold, men de afregnes udenfor serviceaftalen.

“IT som en service” aftales for minimum 36 mdr. aftale og forudsætter dækkende erhvervsforsikring, som omfatter tyveri, brand, hærværk og skader opstået i elinstallationer.

Pris: 40 procent af udstyrets værdi pr. år + værdi af nuværende anlæg afskrevet over 36 måneder. Kontakt os for konkret oplæg og tilbud


Backup service

– Backup på lokal eller remote enhed for kr. 198,00 pr. måned

Genetablering fra backup

– Overdragelse af backup for egen geninstallation (pr. gang) kr. 850,00
– Geninstallation (Opstart indenfor 2 døgn) af backup (pr. gang) kr.  4.995,00


For alle serviceaftaler gælder (“det med småt“)
Prisen reguleres årligt med udgangspunkt i producentprisindekset for danske varer. Hvis ingen serviceaftale eller spring til andet serviceniveau afregnes medgået tid pr. time for kr. 850,00 planlagt arbejde og 1.250,00 ved akutte opgaver, plus evt. kørsel m.m. Der er ikke indregnet kørsel over 150 km. (1½ timer) samt broafgift i ovenstående priser. Kørsel over 150 km. og broafgifter afregnes 1:1 samt efter statens takster. Aftaler dækker som udgangspunkt ikke direkte undervisning/oplæring af IT-brugere, udvikling/vedligeholdelse af software samt andre IT-opgaver, der ikke er omfattet af ovenstående og direkte relateret til teknisk drift af kundens IT-system! Vi kan sikkert godt løse de angivne forbehold, men de afregnes udenfor serviceaftalen.

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Se også mere kameraovervågning

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge