Rystealarm til montering ved værdigenstande, malerier, biludstillinger m.m.

Rystealarm – Trådløs bevægelsesalarm

Her på siden kan du læse mere om vores rystealarm, der fungerer som en trådløs bevægelsessensor.

Den trådløse bevægelsessensor eller rystealarmen opsættes med dobbeltklæbende tape og fungerer trådløst. Den kan sættes overalt, hvor der er behov for overvågning – selv på svært tilgængelige steder. Den er nem at sætte op og flytte rundt.

Sensorens detektionsområde er på ca. 2 cm. fra sensoren, så den er målrettet genstanden eller specielle områder, som ikke ønskes berørt eller åbnet uden opsyn. Bevægelsessensoren vil være oplagt at bruge i f.eks. en smykkebutik med smykkemontre, i en biludstilling med meget værdifulde biler, på et museum hvor udstillingen ikke må berøres eller et galleri med værdifulde malerier.

Enhederne

Den enkle, effektive og rystealarm består af 3 forskellige enheder, og er nem at håndtere.
1. Bevægelsessensor
Der kan være op til 20 sensorer pr. zone i op til 10 zoner. Batterilevetid 5 år, trådløs rækkevidde op til 150 m.

2. Alarm med lang trådløs rækkevidde
Alarm modul der understøtter 200 sensorer i op til 10 zoner. Strømføres via USB-port eller fra stikkontakt. Der er hukommelse i op til 200 dage. Intern Li-ion batteri til brug, når strømforsyning er afbrudt.

3. Fjernbetjening til bevægelsessensor
Fjernbetjening gør det muligt at låse / åbne, og deaktivere alarm. Der kan kobles op til 10 fjernbetjeninger pr. zone. Batterilevetid 5 år.

Rystealarmer til privat & erhverv

Rystealarmer kan bruges af både private og virksomheder og er gode til mange formål. Har du for eksempel en dyr genstand som et maleri, du gerne vil have sikret mod tyveri, så kan en rystealarm være en rigtig god løsning. Rystealarmen er yderst effektiv forebyggende mod tyveri.

Hos Motivas har vi stor erfaring i opsæting og montering af rystealarmer til mange forskellige formål, og vi står også klar til at hjælpe dig. Ønsker du et tilbud på flere rystealarmer, laver vi også gerne det. Der er mange rystealarmer på det danske marked. Hos Motivas er du sikker på at få en i højeste kvalitet.

Bliv kontaktet om trådløs bevægelsesalarm til værdigenstande (rystealarm)

bevægelsesalarm til værdigenstandeDen trådløse bevægelsesalarmen til værdigenstande (rystealarm) kan købes i webshoppen eller ved henvendelse til kontakt@motivas.dk. Ønsker du at blive kontaktet omkring trådløs bevægelsesalarmen til værdigenstande? Så udfyld kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du er også altid meget velkommen til kontakte os telefonisk.

Vil du gerne læse mere? Så finder du nedenfor yderligere 2 beskrivelser om alarmsystemet fra SensGuard med flere detaljer.

Download kort beskrivelse om SensGuard her.

Download opsætningsguide til SensGuard her.

Se vores udvalg i rystealarmer   

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring vores rystealarm.

 rystealarm

rystealarm tilbud

Kim Hannibal
Partner

  Bakkevej 3
 4684, Holmegaard

+45 2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Læs også mere om analyse af kundestrøm.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge