PIR SENSOR – Udendørs batteridrevet

Motivas PIR Sensor som blandt andet kan bruges som en udendørs tyverialarm ved for eksempel skibe, campingvogne, autocampere, skure med videre.

Motivas PIR sensor er batteridrevet med en batterilevetid på helt op til mellem 1 og 3 år, og er altså derfor perfekt som eksempelvis tyverialarm i en vinterperiode, hvor sensoren skal være placeret et sted uden at blive berørt i lang tid. Når det er tid til en genopladning af batteriet sendes automatisk en påmindelse ud via SMS.

Sensoren er super let at tage i brug og sætte op. Den kan nemlig nemt sættes fast på en væg, mur eller lignende med skruer på bagsiden. Ønsker du på et tidspunkt at flytte sensoren rundt, er den nem at flytte rundt.

Vandtæt og meget hårdfør – virker fra helt ned til -20℃  og op til +60℃.

Når alarmen aktiveres sendes automatisk en SMS ud til op til 5 personer, ligesom pir sensoren har en indbygget buzzer, der hyler.

Sensoren købes uden udgifter til abonnement. Den er nem at opsætte og virker med et taletidskort.

Motivas pir sensor er for eksempel egnet til:

  • Campingvogne og autocampere
  • Kolonihave, jagthytter og fritidshuse uden strøm
  • Både & skibe – kan eksempelvis bruges ved vinteropbevaring
  • Håndværkertrailere
  • Skure, garager og byggeplads

Pris pr. stk:
– 1.440 DKK inkl. moms
– 1.152 DKK eks. moms

Ved køb af mere end 9 sensorer yder vi en rabat på 15%.

Pir sensor til privat og erhverv

Uanset om du er virksomhed, kan vi her hos Motivas hjælpe dig med at finde den helt rette pir sensor til dit behov. Alarmsystemer er efterhånden blevet avanceret, men de er samtidig blevet nemmere at betjene, derfor er der også en stigende udvikling i antallet af danskere, der har en pir sensor i privaten. I gamle dage var alarmsystemer med en tilknyttet pir sensor ofte svære at betjene, men sådan er det ikke mere.

Er din tekniske kunnen derfor ikke så stor, vil du stadig kunne betjene et alarmsystem med en pir sensor fra Motivas. Det samme ser vi ude i virksomhederne, hvor der kommer flere og flere virksomheder til, der bruger alarmsystemer med pir sensorer. Ganske enkelt fordi det er blevet nemmere at betjene og mere prisvenligt. Alt dette vil vi gerne leve op til her hos Motivas.

Hvad hvis jeg har husdyr?

Har du mindre husdyr som hunde eller katte? Så skal du ikke være bekymret for om dine husdyr aktiverer din PIR sensor. Alarmen for Motivas har nemlig den funktion, at den gør at mindre kæledyr og husdyr ikke ”fanges” af sensoren, og du behøver dermed ikke være bekymret for, at alarmen aktiveres unødigt.

PIR sensoren fungerer på den måde, at den tager 3 billeder ved udløsning af alarmen. Du kan også til hver en tid sende en SMS til et nummer, hvorefter der så bliver taget 3 billeder og sendt direkte til dig på SMS. Det kan være rart, hvis du for eksempel har fået et opkald fra din nabo eller lignende.

Få et tilbud på en eller flere pir sensorer

Ønsker du at høre mere om sensoren, så kontakt os via formularen til højre. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt! Du er også altid meget velkommen til at kontakte os via e-mail kontakt@motivas.dk eller telefonisk på 23928545. Vi ser frem til at høre fra dig!

Se også mere om temperaturmåling.

Se vores udvalg i PIR-sensorer   

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring vores PIR sensor.

Motivas pir sensor

pir sensor motivas aps

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Læs også mere om mobilt trådløst alarmsystem.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge