Persontæller

En persontæller skaber grundlag for både vækst i omsætningen og i indtjeningen.

Via måling af kundestrømmen via en persontæller skabes der grundlag for beslutninger truffet på data inden for salg, markedsføring og arbejdsplanlægning. En persontæller kan være relevant i mange forskellige brancher – for eksempel i detailbutikker, centre, parker og andre steder, hvor der jævnligt kommer besøgende.

Første step ved persontælling

Først skridt i processen er at danne sig et overblik over forskellige kundeemner samt adfærden. Hvilke varer købes der ind, og hvad er værdien? Dette gøres for at finde de ting, der har en positiv effekt på omsætningen og indtjeningen.

persontællerDen mest præcise persontæller på markedet

Motivas’ persontæller er en af de mest præcise kundetællere på markedet. Den måler minimum 98% rigtigt. Det er vigtigt at have en persontæller, der måler rigtigt, da det ellers vil give et uretvisende billede af adfærden i butikken, eller hvor der nu måles. Dette kan føre til beslutninger, der er taget på et forkert grundlag.

En persontæller sætter fokus på:

  • Segmentering. Via kamera og en infrarød sensor, opdeles kundestrømmen i alder og køn. Kundetælleren er opkoblet til en netforbindelse, så du let kan følge registreringen time for time på din computer eller tablet. Alt data indsamles og gemmes, og det kan let udskrives i alle gængse formater.
  • Persontælling. Persontælleren registrerer hver gang en person forlader og besøger butikker. Der er her mulighed for at bruge enten en infrarød horisontal sensor eller en vertikal sensor. Der kan her også bruges kamera.
  • Det er også muligt at måle adfærden hos kunderne ved brug af kundeflows, heatmaps og hot zones. Til dette gør vi hos Motivas brug af horisontale eller/og vertikale infrarøde sensorer. Der kan her også bruges kamera eller laves målinger via Bluetooth og WiFi. Her har vi mulighed for at tracke kundens adfærd inde i forretningen.
  • Den daglige omsætning i butikken måles ud fra de transaktioner, der har været i kassen. Dette importeres via POS. Ved at sammenligne persontællingen med adfærden kan vi måle på og finde ud af, hvad der giver mest omsætning og indtjening.
  • Det er også muligt at kombinerer målinger med vejrforhold, der måles ud fra en lokal vejrstation. Det er her muligt at få oplysninger om blandt andet temperaturer.

Inden- og udendørs persontællere

Hos Motivas har vi specialiseret os i persontælling, og vi står også klar til at hjælpe Jer med at blive klogere på Jeres kunder og besøgende. Vi har både tællere, der kan bruges til indendørs og udendørs behov. Udendørs persontællere kan eksempelvis bruges i parker. Vil du gerne høre, hvad vi kan gøre for dig? Så tøv ikke med at tage kontakt os til, vi kan helt sikkert også hjælpe dig med kundetælling.

Persontællere til butikker

Driver du en fysisk butik, så kan en persontæller være guld værd og give ny viden om dine kunder. Driver du flere butikker kan persontælling her bruges til at sammenligne, hvornår der kommer flest kunder. Det er viden, som du kan bruge til at målrette din markedsføring og samtidig blive klogere på, hvornår dine kunder sætter tid af til at besøg din forretning. Det kan hjælpe dig med at lave den rette vagtplanlægning samt sørge for at hylderne er fyldt på de rette tidspunkter. Hvis du har en persontæller kan det være interessant at koble en persontæller sammen med en kundetilfredshedsmåler for et indblik i dine kunders oplevelser. Kontakt os for at høre nærmere om dette.

Stort udvalg i persontællere

Hos Motivas finder du et stort udvalg i persontællere. Vi hjælper både mindre butikker og store kæder med at blive klogere på deres kunder gennem persontælling. I vores sortiment af tællere har vi både simple tællere, der “kun” registrerer besøg og tid for besøg. Vi har dog også tællere, der kan registrere heatmaps samt trække data fra den lokale vejrstation, så du kan se, hvor mange kunder du har afhængigt af vejret. Når du bestiller en persontæller gennem os, vil du få et login til et interface, hvor du kan se alt den indsamlede data.

Brug for en persontæller?

Har du brug for en persontæller, der kan gøre dig klogere på dine kunder. Det kunne for eksempel være, hvornår de besøger din forretning, samt hvordan deres adfærd er? Så er vi hos Motivas klar til at hjælpe dig godt i gang og være din samarbejdspartner, når det kommer til person- og besøgstælling. Vi sikrer, at I får den helt rette løsning, der passer til lige præcis Jeres behov. Når du bestiller en persontæller gennem os, skal I ikke bestille et bestemt antal sensorer. I kan nøjes med præcis det antal i gerne vil have.

Ønsker I at høre mere omkring vores persontællere, og hvordan vi kan hjælpe Jer med en persontæller, så kontakt os via nedenstående oplysninger.

Se vores udvalg i persontællere   

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring persontællere.

“Motivas har overtaget ansvaret for drift af TorvehallerneKBH’s kundetælling med stor succes. Firmaet har leveret den aftalte ydelse, og vi vil varmt anbefale Motivas som samarbejdspartner!”

Niels Lønborg Brandt
Konceptdirektør, TorvehallerneKBH

torvehallerne persontæller

persontælling

motivas-aps-kontakt

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Referencer

Vi har blandt andet hjulpet følgende virksomheder med persontælling:

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge