Nummersystem

Få bedre kundeservice og større kundetilfredshed med et nummersystem

Som kunde er der intet værre end at stå i en lang kø. Særligt hvis der ikke er et nummersystem, hvor man klart får vist, hvad nummer man præcist er i køen. Det kan føre til en lavere kundetilfredshed og i værste tilfælde at dine kunder ikke ønsker at komme tilbage og handle i din butik.

Til dette findes der heldigvis en løsning, og det er et nummersystem. Et nummersystem er rigtig effektivt, hvis du ofte oplever køer, da det for det første giver klarhed over køen og samtidig giver kunden mulighed for at kigge på dine varer i butikken, imens de venter. Kunden er altså ikke bundet til at stå i køen og vente. Det kan dermed også føre til mersalg.

Flere typer af nummersystemer

Der findes en lang række forskellige nummersystemer på markedet, og derfor kan det som butiksejer meget naturligt være svært at navigere rundt og vælge et bestemt system. Hos Motivas har vi mange års erfaring med implementering og salg af nummersystemer, og vi har derfor også et stort sortiment, der dækker mange behov.

Vi har helt klassiske systemer med et nummersystemer, og så har vi også mere moderne systemer, hvor det for eksempel er muligt at se sit nummer via mobilen. Vi tilbyder også et statistik modul, hvor I løbende kan arbejde med effektiviteten, ventetiden med videre.

Vil du vide mere?

Vil du høre mere omkring, hvad vi kan tilbyde inden for nummersystemer? Så er du meget velkommen til at ringe til os på 2392 8545 eller sende os en mail på kontakt@motivas.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage inden for 24 timer.

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring vores nummersystem.

nummersystem

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Læs også mere om køsystem.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge