SensGuard – Mobilt trådløst alarmsystem til beskyttelse af værdigenstande

Mobilt trådløst alarmsystem

Har du brug for et mobilt trådløst alarmsystem? Hos Motivas tilbyder vi forskellige løsninger med det anerkendte mærke SensGuard, som du kan læse mere omkring her på siden.

Bevægelsessensoren opsættes (dobbeltklæbende tape) trådløst, og kan sættes overalt, hvor der er behov for overvågning – selv på svært tilgængelige steder.

Sensoren opsættes ca. 3 cm. fra den genstand, som ikke ønskes berørt/åbnet uden opsyn. Sensoren vil være oplagt at bruge i f.eks. i en smykkebutik med aflukkede smykkemontre, i en biludstilling med meget værdifulde biler eller på et museum hvor udstillingen ikke må berøres.

Det enkle, effektive og trådløse system består af 4 forskellige enheder.

 • SensGuard Sensor LR
  En optisk sensor i en zone. Der kan være op til 20 sensorer pr. zone. Batterilevetid op til 5 år, trådløs rækkevidde op til 150 m.
 • SensGuard Alarm Collector X1 LR
  Alarm modul, understøtter op til 200 sensorer i op til 10 zoner, USB / 5V DC, ingen hukommelse.
 • SensGuard Alarm Collector X2 LR
  Alarm modul, understøtter op til 200 sensorer i op til 10 zoner, USB / 5V DC, hukommelse 200 dage. Intern Li-ion batteri til brug, når strømforsyning er afbrudt.
 • SensGuard Fjernbetjening RC1
  Fjernbetjening gør det muligt at låse / åbne, og deaktivere alarm. Der kan kobles op til 10 fjernbetjeninger pr. zone. Batterilevetid 5 år.

mobilt trådløst alarmsystemDownload opsætningsfolder til SensGuard her.

Dette Mobile trådløse alarmsystem fra SensGuard er et effektivt og fleksibelt system, der kan bruges til mange forskellige typer af overvågning – for eksempel i butikker, på muséer og lignende.

Bliv kontaktet omkring mobilt trådløst alarmsystem

Ønsker du at høre mere omkring, hvad vi kan tilbyde? Så udfyld kontaktformularen til venstre, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en gratis og uforpligtende dialog. Du er også altid meget velkommen til at kontakte os via e-mail kontakt@motivas.dk eller telefon på 23928545.

Læs også mere om Business Intelligence Retail

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring vores mobile trådløse alarmsystem.

SensGuard Motivas

Kim Hannibal
Partner

  Bakkevej 3
 4684, Holmegaard

+45 2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Læs også mere om mobilt trådløst alarmsystem.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge