Butikssvind

Eksternt og internt tyveri er en af detailhandlens største kilder til svind. Det betyder store tab år efter år. Der findes dog en løsning. Gennem kontrol ved udgange kan svinden nemlig reduceres. Hos Motivas står vi klar til at hjælpe dig! Her på siden kan du læse mere omkring, hvad vi kan tilbyde inden for butikssvind, og hvorfor det er et så stort problem.

Minimér butikssvind og øg overskuddet

Svind i butikker fører årligt til store tab. Det kan dog også gøre arbejdspladsen utryg. Arbejder du derfor aktivt med at forebygge og modarbejde svind, vil du altså ikke kun øge overskuddet men også trygheden blandt medarbejderne. En tilfældig udvælgelse af personalet kan være med til at sikre et retfærdigt udgangspunkt samt helt klare retningslinjer. Videooptagelser er ligeledes en god metode til forebyggelse og her kan det gøres tilfældigt, hvornår en medarbejder udtages til en kontrol.

Ønsker du at høre mere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig med at forebygge butikssvind? Så kontakt os via nedenstående oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig!

butikssvind

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring minimering af butikssvind.

minimer butikssvind motivas

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Læs også mere om rystealarm.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge