Kundetilfredshedsmåling

Mål dine kunders tilfredshed og skab loyale og tilfredse kunder.

Hos Motivas tilbyder vi en række forskellige løsninger inden for kundetilfredshedsmåling. Kundetilfredshedsmåling er i særdeleshed oplagt til butikker, centre, muséer, restaurationer samt andre steder, hvor der dagligt kommer kunder forbi.

Hvorfor kundetilfredshedsmåling?

Der er mange gode grunde til at udføre måling af kundetilfredsheden i din forretning. Først og fremmest giver det et klart indblik i, hvordan den generelle tilfredshed er i din forretning. Holder du løbende trit med målingerne, kan du hurtigt rette til og undgå flere dårlige besøg. Hos Motivas tilbyder vi målere, hvor det er muligt at komme med uddybende forklaringer. Det kan være rigtig gavnligt, da det hermed bliver lettere at identificere problemerne. Du kan altså hurtigt rette til og undgå dårlige anmeldelser på eksempelvis Facebook og Trustpilot.

Kundetilfredshedsmåleren kan også være med til at skabe flere leads til din forretning. Du kan nemlig også gøre brug af standeren til at reklamere for forskellige kampagner eller skaffe e-mails til din e-mail markedsføring. Vi har i vores sortiment flere forskellige målere, der kan dække forskellige behov. Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere.

Vi tilbyder også samlede løsninger inden butiksmåling og kundetilfredshedsmåling. For en fast lav ydelse per måned, får du butiksmåling, der kan gøre dig endnu klogere på dine kunder og være med til at øge omsætningen og indtjeningen i din forretning. Løsningen indeholder blandt andet kundetilfredshedsmåling, persontælling, varighed for besøget, antal kunder pr. zone og meget mere. Ønsker du at læse mere om løsningen, kan du læse mere her.

Vil du vide mere om kundetilfredshedsmåling?

Vil du gerne vide mere om kundetilfredshedsmåling? Så udfyld vores kontaktformular eller ring til vores ansvarlige, Kim på telefon 2395 9245. Vi kommer ud til en demo i din forretning, hvis du ønsker at se en af vores kundetilfredshedsmålere. Du er også altid velkommen til at komme forbi vores kontor i Næstved til en kop kaffe og en gratis og uforpligtende snak om, hvad kundetilfredshedsmåling kan gøre for dig.

Du kan også købe vores kundetilfredshedsmålere direkte i vores webshop via nedenstående knap eller scrolle længere ned på siden.

Se vores udvalg i kundetilfredshedsmålere   

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring kundetilfredshedsmåling.

Vores nye og innovative tilfredshedsmåler

tilfredshedsmaalingMed denne tilfredshedsmåler kan du let og effektivt indsamle og analysere dine kunders oplevelse i din forretning. Terminalen fungerer via et touch-display, hvilket gør det nemt og hurtigt for dine kunder at anmelde deres oplevelse. Den indtastede data gemmes og kan tilgås online, hvor det er muligt at se analyser og eksportere dataen.

Kundetilfredshedsmåling på en ny måde

På kundetilfredshedsmåleren har du mulighed for at lave dit eget design og selv bestemme, hvad der skal stå. Dette giver et professionelt og troværdigt udtryk. Du kan tilmed lave forskellige flows med spørgsmål baseret på, hvad der tidligere er blevet svaret.

Måleren er cloud-baseret og den kan sættes op på få minutter. På store handelsdage som for eksempel Black Friday kan du analysere feedback i realtid og dermed rette til med det samme, hvis noget skaber utilfredshed. Dette kan du naturligvis også gøre, hvis du jævnligt har fyldt butikken med kunder. Det er sågar muligt at få tilsendt feedback direkte på SMS eller e-mail, hvis du vil overvåge feedbacken løbende. Terminalen kan sættes op til andre systemer i din virksomhed gennem API. For eksempel hvis du gerne vil tilmelde dine kunder til et loyalitetsprogram.

En hårdfør terminal

Måleren er designet til kommercielt brug og har en stor robusthed og lever op til diverse branchekrav. Den kører gennem Android-operativsystem, hvilket giver dig mulighed for selv at udvikle applikationer.

Priser på tilfredshedsmåleren

Køb: Før moms: 6995,- + 125 pr. mnd. eks. moms (tilsluttes butikkens WiFi) (Prisen er inklusiv stander)

Leje: Det er også muligt at leje denne tilfredshedsmåler for 549,- /mnd. i minimum 12 måneder.

KØB & LÆS MERE HER   

kundetilfredshedsmåler funktioner

kundetilfredshedsmåling dashboard

kundetilfredshedsmåler mobil

kundetilfredshedsmåling tilbud

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Læs også mere om mobilt trådløst alarmsystem.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge