Kundetilfredshedsanalyse

Driver du en forretning, et museum, en park eller et andet sted, hvor der dagligt kommer besøg fra kunder? Så kan en kundetilfredshedsanalyse være til stor nytte. Hos Motivas har vi stor erfaring med kundetilfredshedsanalyser, hvor vi tilbyder en række konkurrencedygtige løsninger.

Via analyse af kundetilfredsheden, kan du blive klogere på, hvilken oplevelse dine kunder har i din forretning. Dine kunder har direkte indflydelse på din forretnings fremtid, og derfor er det selvsagt vigtigt at kunne klarlægge deres oplevelse i butikken. Ved at foretage en kundetilfredshedsanalyse, kan der træffes databaserede beslutninger – blandt andet i forhold til salg & service.

Løsninger til kundetilfredshedsanalyse

Hos Motivas tilbyder vi mobil, tablet og PC-kiosk til hurtig, let og værdifuld feedback fra kunder og/eller medarbejdere. Alt data indsamles, gemmes, og kan nemt og hurtigt eksporteres forskellige formater, så der let kan træffes beslutninger ud fra den data, der er indsamlet.

Når vi foretager kundetilfredshedsanalyse bruger vi hardware, hvor kunden giver 3 forskellige typer af feedback. Tilfreds, neutral eller utilfreds. Der er i hardwaren indbygget et spamfilter, der har til formål at sortere ugyldige kliks fra. Dette giver et mere retvisende billede af analysen, samt at der træffes beslutninger på rigtig data.

Få hjælp til kundetilfredshedsanalysen af Motivas

Hos Motivas har vi specialiseret os i at lave kundetilfredshedsanalyse for butikker, centre, muséer og lignende. Dette gør vi som nævnt gennem hardware. Det kan give rigtig meget god viden at måle på, hvor tilfredse dine kunder har været for besøget i din butik. Vil du gerne vide, hvordan vi vil gribe kundetilfredshedsanalyse i din forretning an? Så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi har altid åbent til en kop kaffe og en snak om dine muligheder inden for kundetilfredshedsanalyse.

Brug for mere info?

Vil du gerne vide mere om vores kundetilfredshedsanalyse, og hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os via nedenstående oplysninger eller gennem formularen i venstre side.

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring en kundetilfredshedsanalyse.

kundetilfredshedsanalyse

kundetilfredshedsanalyse tilbud

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Læs også om kundetilfredshedsmåling.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge