Kundetælling

Få en kundetæller og dan grundlag for vækst i både omsætningen og indtjeningen.

kundetaeller lindt chokolade

al-bank

torvehallerne koebenhavn

whiteaway kundetaelling

skousen

hørsholm kommune

Bliv klogere på dine kunder med en kundetæller

Via måling af kundestrømmen, kan der dannes grundlag for databaserede beslutninger inden salget, markedsføringen og arbejdsplanlægningen inden for mange erhverv. Hos Motivas leverer vi blandt andet kundetællere til butikker, storcentre, biblioteker, museer, forlystelsesparker og meget mere.

Nedenfor finder du et udvalg i vores mest populære kundetællere. Vi tilbyder også mere avancerede kundetællere, der kan udføre scanning af mac adresser, gps-trace, køregistrering, heatmap, opholdstid, antal personer i rum, adfærd m.m.

Vi tilbyder også samlede løsninger inden butiksmåling og kundetælling. For en fast lav månedlig ydelse, får du butiksmåling, der kan gøre dig klogere på dine kunder og være med til at øge indtjeningen og omsætningen i din forretning. Løsningen indeholder blandt andet kundetælling, kundetilfredshedsmåling, varighed for besøget, antal kunder pr. zone og meget mere.

Ønsker du at læse mere om løsningen, kan du læse mere her.

kundetaelling-centre

Kundetælling til alle behov

Via måling af kundestrømmen, kan der dannes grundlag for databaserede beslutninger inden salget, markedsføringen og arbejdsplanlægningen inden for mange erhverv. Hos Motivas leverer vi blandt andet kundetællere til butikker, storcentre, biblioteker, museer, forlystelsesparker og meget mere.

Nedenfor finder du et udvalg i vores mest populære kundetællere. Vi tilbyder også mere avancerede kundetællere, der kan udføre scanning af mac adresser, gps-trace, køregistrering, heatmap, opholdstid, antal personer i rum, adfærd m.m.

Vi tilbyder også samlede løsninger inden butiksmåling og kundetælling. For en fast lav månedlig ydelse, får du butiksmåling, der kan gøre dig klogere på dine kunder og være med til at øge indtjeningen og omsætningen i din forretning. Løsningen indeholder blandt andet kundetælling, kundetilfredshedsmåling, varighed for besøget, antal kunder pr. zone og meget mere. Ønsker du at læse mere om løsningen, kan du læse mere her.

FÅ ET TILBUD

Typer af kundetælling

kundetælling beam sensor

Beam sensor

kundetæller ansigtsgenkendelseAnsigtsgenkendelse

kundetæller kameraKamera

kundetælling wifi

WiFi

termisk kundetælling

Termisk sensor

Hvorfor kundetælling?

optimer butiksindretningen

Optimer butiksindretningen

Data fra kundetælling kan bruges til at optimere butiksindretningen. Ved brug af tællere kan kundernes bevægelsesmønster fastlægges.

datasammensætning

Sammensæt med data fra 3.part

Vores kundetælling kan nemt sammenflettes med data fra 3.part. Vi har for eksempel udviklet en løsning, hvor vejrinformation indsættes direkte i rapporteringen. 

nem adgang til data

Nem adgang til data

Log på online og se rapporteringen eller få den tilsendt på mail. Vi har også tællere, hvor live-tracking er en mulighed. Rapporter kan blandt andet trækkes ud via PDF og CSV.

bedre vagtplanlægning

Bedre vagtplanlægning

Identificer nemt hvornår der er travlt og mange kunder. Gør brug af dataen i vagtplanlægningen og vær aldrig for mange medarbejdere på arbejde. 

kundetælling for kæder

Hvilke butikker performer?

Sammenflet den indsamlede data fra flere forskellige butikker i vores rapporteringssystem og bliv klogere på, hvilke butikker der performer. Vores system kan håndtere mange kundetællere.

kundetaelling raadgivning

Adgang til ekspertrådgivning

Vi har mange års erfaring med kundetælling for både større og mindre kunder. Den viden får du adgang til, når du vælger os som din samarbejdspartner. 

Vores kunder

kundetælling museum

MUSEER

kundetælling detail

DETAIL

kundetælling centre

CENTRE

kundetælling banker

BANKER

Vi dækker hele Danmark

Fra kontoret i Næstved dækker vi hele Danmark. Vi har også leveret persontællere til England og Norge

Motivas ApS

Bakkevej 3,
4684, Holmegaard

Åbningstider
Mandag – fredag: 8:00 – 16:00

kundetælling danmark

Kundeudtalelse

“Motivas har overtaget ansvaret for drift af TorvehallerneKBH’s kundetælling med stor succes. Firmaet har leveret den aftalte ydelse, og vi vil varmt anbefale Motivas som samarbejdspartner!”

torvehallerne kundetælling

Niels Lønborg Brandt
Konceptdirektør, TorvehallerneKBH

Skal vi hjælpe dig

kundetælling motivas

Kim Hannibal

  Bakkevej 3
 4684, Holmegaard

2392 8545
kontakt@motivas.dk

Markedets mest præcise kundetæller

Hos Motivas har vi en af markedets mest præcise kundetællere. Vi garanterer, at den måler mindst 98% rigtigt!

Kundetælling sætter fokus på:

 • Kundetælling. Her registrerer vi hver gang en person besøger eller forlader butikken. Her har vi 2 forskellige løsninger. Enten bruger vi en infrarød horisontal eller vertikal sensor, eller også bruger vi kamera.
 • Segmentering. Via kamera og en infrarød sensor kan kundestrømmen deles op i alder og køn. Kundetælleren er koblet op til internettet, så du nemt kan følge registreringen time for time på din PC. Det er naturligvis muligt at få eksporteret opgørelsen ud i blandt andet excel-format.
 • Kundernes adfærd måles gennem kundeflow, heatmaps og hot zones. Til dette gøres brug af horisontale eller/og vertikale infrarøde sensorer. Der kan også gøres brug af kamera eller foretages målinger via Bluetooth og WiFi. Dette udstyr måler kundens adfærd inde i butikken, samt hver gang en kunde besøger butikken.
 • Den daglige omsætning måles ud fra transaktionerne i kassen. De daglige transaktioner importeres fra POS. Ved at holde kundetællingen og adfærden op mod omsætningen kan vi måle, hvad der giver flest penge i kassen.
 • Vejrforhold måles ud fra en lokal vejrstation. Her opsamles blandt andet information omkring temperatur med mere.

Vi har både inden- og udendørs kundetællere

Hos Motivas er vi eksperter i kundetælling. Derfor kan vi både være behjælpelige med kundetælling indendørs og udendørs. Vi har kundetællere, der kan tælle og registrere besøgende samt hvilken adfærd, de har. Er der nogle områder, der sjældent bliver besøgt? Vi har leveret kundetællere til blandt andet muséer, butikker, centre og forlystelsesparker. Driver du en anden type virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan lave en skræddersyet løsning til dig.

Kundetællere giver dig værdifuld viden

kundetælling tilbudHos Motivas tilbyder vi kundetællere, der registrerer dato, tidspunkt samt hvilken indgang dine kunder benytter. Det bliver også registreret, hvornår din kunde forlader din forretning igen. Alt den indsamlede data bliver gjort tilgængelig i vores statistik software. Her har du mulighed for at dykke ned i dataen og bruge den til at drive din forretning bedst muligt. Du kan for eksempel bruge den indsamlede data til at finde dine produkters bedste placering i din forretning, eller bruge det som rettesnor for, hvor mange der skal være på arbejde i de forskellige tidsrum.

En kundetæller fra Motivas kan samtidig benyttes til løbende optimering af indretningen i din butik i takt med, at du får bedre kendskab til, hvordan dine kunder bevæger sig. Som du kan læse dig til, er der rigtig mange ting, du kan bruge en kundetæller til, vi kommer gerne ud på et gratis konsulentbesøg, hvis du har behov for hjælp til at finde den helt rigtige kundetæller. Du er også altid velkommen til en kop kaffe på vores kontor i Næstved.

Integrer dine nuværende tællere

Har du i forvejen kundetællere og ønsker at skifte udbyder? At udskifte dine nuværende tællere kan være en stor udgift, og derfor behøver du ikke at investere i nye kundetællere, hvis du gerne vil bruge os som udbyder. Vores system tillader nemlig integration af dine enheder. Du får i vores system adgang til rapporter, der naturligvis kan eksporteres i alle gængse formater. Ønsker du en demo, eller er du i tvivl, om dine tællere kan passe ind i vores system? Så kontakt os endelig via kontaktformularen eller ring til os. Vi er her for at hjælpe dig.

Balancen mellem kundeoplevelsen og butiksindretningen

Tælling og registrering giver dig viden om, hvordan trafikken i butikken ændrer sig i løbet af dagen. Det giver dig mulighed for at lægge mere effektive vagtplaner og hjælper dig med at finde svar på spørgsmål som:

 • Hvor mange skal være på arbejdet hvornår?
 • Hvornår skal pauserne ligge?
 • Tidspunkt for fyldte hylder
 • Tidspunkter for opfyldning af varer på hylderne?

Dine medarbejdere skal være synlige, og kunderne skal opleve, at de hurtigt bliver hjulpet, hvis der er behov. Tælling og registrering af kundeadfærd i butikken vil også hjælpe dig med at optimere indretningen. F.eks afsløres:

 • Der hvor kunderne kommer og ikke kommer
 • Der hvor kunderne primært færdes og evt. genveje
 • Problemområder, og om de skyldes fysiske eller andre årsager.

Motivas udfører periodiske tællinger eller udfører permanent installation, opfølgning og support.

Kundetælling i flere butikker

Har du flere forskellige butikker, du skal have talt kunder i? Det er slet ikke noget problem. Vi benytter et interface, hvor du hurtigt kan danne dig et overblik dine forskellige forretninger og se data fra dem enkeltvis. Du skal altså ikke logge ind flere forskellige steder men blot et sted. Kundetælling kan være en rigtig god idé, hvis du driver flere butikker, da du dermed kan sammenligne kundestrømmen og drage nogle konklusioner ud fra adfærden i de forskellige butikker. Ønsker du kundetælling på et mere avanceret niveau, kan du med heatmaps se, hvor dine kunder bevæger sig i din forretning. Du kan altså køre nogle forsøg i de forskellige forretninger og ud fra det optimere placeringen af varer med videre.

Ønsker du at høre mere omkring kundetælling, hvordan vi kan hjælpe dig med en kundetæller, så kontakt os via nedenstående oplysninger.

Se en del af vores udvalg i kundetællere   

Kontakt os for yderligere information og tilbud på vores kundetællere med nøjagtighed på > 95%!

Se også adgangskontrol

Her ses et udsnit af de kundetællere, som vi forhandler på vores webshop. Resten af sortimentet kan se på webshoppen her. Vi forhandler og installerer også mere avancerede kundetællere/sensorer, og vi sidder klar for at besvare alle henvendelser inklusiv tilbud på disse.

Indendørs kundetæller – internet

Fra 4.218,- DKK

Læs mere

Indendørs kundetæller – mobildata

Fra 6.156,- DKK

Læs mere

Udendørs kundetæller med stolper

Fra 8.948,- DKK

Læs mere

Kundetæller – USB stick

Fra 4.996,- DKK

Læs mere

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge