Kundeflow undersøgelse

Driver du en eller flere butikker, og vil du gerne blive endnu klogere på dine kunder? Så kan en kundeflow undersøgelse være meget relevant for dig. Vores kundeflow undersøgelse er også relevant for eksempelvis bilforhandlere, tøjbutikker, muséer, centre, biblioteker med videre.

Som en del af vores kundeflow undersøgelser opsættes sensorer. Sensorerne indsamler data omkring kundernes bevægelsesmønstre. Ud fra de indsamlede data, udføres en analyse, fortolkning og konklusion med forslag til ændringer. Konklusionerne vil kredse om space management, så Jeres varer/udstilling bedst muligt optimeres i forhold til kunderne/brugerne. Efterfølgende kan vi lave en ny undersøgelse, så der hele tiden arbejdes hen mod den løsning, der performer bedst.

I nogle tilfælde kan det også være aktuelt at udføre sideløbende undersøgelser via en interviewer på stedet. Intervieweren vil spørge dine kunder, hvordan oplevelsen i butikken eller udstillingslokalet har været, samt hvad der kan og bør gøres bedre ud fra deres synspunkt.

Vil du gerne vide om vores kundeflow undersøgelse?

Ønsker du at vide mere om vores kundeflow undersøgelse? Så udfyld kontaktformularen i toppen af hjemmesiden eller ring til os direkte på 2392 8545. Vi sidder klar til at hjælpe alle hverdage fra 8-16.

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring vores kundeflow undersøgelse.

kundeflow undersøgelse

kundeflowundersøgelse tilbud

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Se også vores persontæller.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge