Elektronisk køsystem

Vil du gerne have bedre styr på dine kø’er, hæve kundeservicen og øge kundetilfredsheden? Så er et elektronisk køsystem en perfekt mulighed til at gøre dette. Et elektronisk køsystem giver nemlig klarhed over, hvem der er først og sidst i køen. Ligeledes giver det dine kunder mulighed for at gå rundt i din butik, mens de venter på at blive betjent. Det betyder altså, at du kan præsentere dem for nogle af dine andre produkter, hvor de før skulle have stået i kø. Nu kan du altså lave mersalg, mens der er en kunde der venter.

Der findes flere forskellige typer af elektroniske køsystemer. Der er de helt basale, hvor kunden trækker et nummer, og hvor nummeret bliver vist elektronisk på en tavle. Så findes der er også en række flere moderne elektroniske køsystemer. Blandt andet hvor kunden får et nummer på sin mobiltelefon. Det er også muligt at få køsystemer, hvor det er muligt for kunden at se, hvor lang ventetiden cirka er.

Vil du vide mere om elektroniske køsystemer?

Vil du gerne vide mere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig med et elektronisk køsystem? Så er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os. Dette kan enten ske via kontaktformularen i toppen af siden, eller du kan ringe til Kim på 2392 8545. Du er selvfølgelig også altid meget velkommen til at sende os en mail på kontakt@motivas.dk.

elektronisk køsystem

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring vores elektroniske køsystem.

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Se også alle køsystemer.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge