Kønummersystem

Skal du bruge et kønummersystem til din forretning? Så er du landet det helt rigtige sted. Her hos Motivas forhandler og installerer vi nemlig en række forskellige kønummersystemer. I vores sortiment har vi både de mere traditionelle kønummersystemer, hvor man manuelt trækker et nummer. Vi har dog også mere moderne og innovative løsninger som for eksempel systemer, hvor dine kunder kan trække et nummer via deres smartphone. Ønsker du at høre mere om vores forskellige modeller? Så udfyld kontaktformularen her på siden eller ring til os. Vi kommer gerne ud og præsenterer vores forskellige løsninger.

Øg kundetilfredsheden med et kønummersystem

Et kønummersystem kan være med til at gøre købsoplevelsen i din forretning bedre og dermed også øge kundetilfredsheden. Et system er nemlig med til at skabe klarhed over køen, og man ved præcis som kunde, hvornår det er ens tur. Samtidig giver et kønummersystem også en stor frihed til kunden, da han/hun ikke er bundet til at stå i kø, men i stedet kan bruge tiden på at gå rundt i forretningen. Dette kan føre til mere salg i din forretning.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du gerne vide mere, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på et kønummersystem? Så ring til os på 2392 8544 eller kontakt os via kontaktformularen nedenfor. Vi kommer gerne ud på et gratis konsulentbesøg i din forretning, hvor vi sammen finder frem til den løsning, der passer bedst i din forretning.

kønummersystem

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring vores kønummersystem.

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer vedrørende et kønummersystem.

Læs også mere om persontæller.

Referencer

Vi har blandt andet hjulpet følgende virksomheder med kønummersystemer:

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge