Kameraovervågning

Intelligent tv overvågning

Kameraovervågning virker forebyggende mod indbrud og tyveri. Det er med til at give tryghed for personer i boligen, på virksomheden, eller institutionen. TV-overvågning anvendes også til produktionsovervågning og/eller genkendelse af bilnummerplade. Genkendelse af bilnummerplade kan give adgang via en godkendt adgangsliste.

TV-overvågning skal afstemmes med ønsket om at udføre en forebyggende foranstaltning, observation, verifikation og/eller identifikation.

Se pjece om tv-overvågning fra Justitsministeriet og Datatilsynet Klik her.

MOTIVAS rådgiver, installerer og servicerer alle adgangskontrolanlæg, tyverialarmer og TV-overvågning.

Hvorfor kameraovervågning?

Kameraovervågning er en af de mest effektive metoder til at hindre og forebygge indbrud. Hos Motivas fører vi et brugervenligt sortiment inden for kameraovervågning, der er nemt at betjene, og effektivt til at forhindre en tyv i at begå indbrud hjemme hos dig eller i din virksomhed. Hos Motivas tilbyder vi kameraovervågning til både private og virksomheder. Vi har forskellige løsninger til både små og store behov – vi har helt sikkert også en løsning, der passer til dig og dine behov. Udfyld formularen til højre og modtag et gratis og uforpligtende tilbud på kameraovervågning fra Motivas. Du er ligeledes også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Kameraovervågning til privat & erhverv

Hos Motivas hjælper vi både private og virksomheder med installering og opsætning af kameraovervågning. Kameraovervågning er af mange forbundet med at være rigtig dyrt og besværligt at bruge. Det er dog fortid. De seneste år er kameraovervågning blevet nemmere at betjene også blandt ikke teknisk kyndige. Derfor er kameraovervågning også blevet mere udbredt. Der er dog rigtig mange systemer inden for kameraovervågning, og det kan derfor som forbruger godt være svært at navigere rundt i de forskellige systemer. Hos Motivas står vi klar til at hjælpe dig, og vi tilbyder løsninger, der lette at betjene til en fordelagtig pris.

Tyverisikring

– intelligent tyverisikring

Tyverisikring og tyverialarmer installeres, så der opnås en dækkende sikring. Der sendes automatisk besked til en vagtenhed eller udpeget personer via sms eller teleopkald. Tyverisikring og tyverialarmer giver den højeste form for sikring. Sikringen kan være med til at opdage tyve, inden de når at gøre skade, eller også er den med til at stresset dem, så de når at gøre så lille skade som muligt.

MOTIVAS rådgiver, installerer og servicerer alle adgangskontrolanlæg, tyverialarmer og TV-overvågning.

kameraovervågning

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring vores kameraovervågning.

 kameraovervågning

kameraovervågning tilbud

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Læs også om kundetilfredshedsmåling.

Referencer

Vi har blandt andet hjulpet følgende virksomheder med kameraovervågning:

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge