Installation af tyverialarm bliver en del af håndværkerfradraget

Som noget helt nyt, bliver installation af tyverialarm i boligen en del af håndværkerfradraget (servicefradraget). Det betyder, at du kan sikre dit hjem for ubudne gæster og tilmed få fradrag for det. Her i artiklen har vi skrevet alt det, du skal vide om håndværkerfradraget i forbindelse med installationen af en tyverialarm.

Hvad kan jeg få fradrag for?

Det er udelukkende installationen, der er fradragsberettiget. Det er altså hverken købet af selve tyverialarmen eller den løbende drift. Afhængigt af størrelsen på din tyverialarm, kan det dog ofte være meget komplekst at sætte op, hvorfor det kan give god mening at betale for installation.

Hos Motivas tilbyder vi flere forskellige løsninger inden for tyverialarmer. Vi har blandt andet faste “kits” inden for blandt andet videoovervågning, pir-sensorer og andre alarmsystemer. Du kan se hele udvalget her på vores webshop.

Hvis du har nogle spørgsmål til fradraget, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan også finde mere info på Skats hjemmeside.

Motivas bliver forhandler af NookBox G2

Det er med glæde, vi kan meddele, at vi er blevet forhandler af NookBox G2. NookBox G2 er et af verdens mest alsidige og kraftfulde løsninger, når det kommer til integration og automatisering af overvågning og energistyring. Det smarte ved NookBox G2 er, at det hele bliver samlet i et system.

En af de fordele det giver at samle alt i et system er, at det sparer energi, tid og penge. Samtidig er det nemt for dig, at du ikke skal tænke over administrationen af flere systemer.

Vi tilbyder installation og salg af NookBox G2 til både virksomheder og private.

Ønsker du at høre mere om NookBox G2? Så kontakt Kim Hannibal på 2392 8545 eller send os en mail på kontakt@motivas.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge