Hurtig Levering
Hurtig Levering
Gode priser
Gode priser
DK/UK Support
Support
Testet i DK
Testet i DK
Testet i DK
Gratis Fragt v. > 1000,-

Hvad er Smart Life app.

Styring af hjemmet og Smart Life app’en er en genial ide. Smart Life er en Mobil app til smart og intelligente styring af elektriske produkter.

Gennem denne platform kan du hurtigt opnå en stor værdi, og at dagligdagen kan blive smartere. Alle el-apparater kan stå til rådighed, når de er koblet til husets WiFi og internet.

Motivas.dk forhandler forskelligt smart udstyr til sikring af dit hjem, som kan forbindes med Smart Life app’en. I denne artikel giver vi dig et overblik over Smart Life-appen, dens funktioner og hvordan du bruger den.

I de senere år er markedet for intelligent teknologi vokset i store spring. Man kan nu finde smarte og automatiserede enheder til de fleste husholdningsapparater, herunder lamper, stikkontakter, termostater, højttalere, videokamera og meget mere.

Alle disse smarte enheder kan fjernstyres ved hjælp af smartphone-app’en eller stemmekommandoer via Amazon Alexa, Google Assistant eller Microsoft Cortana-integration. Men overfloden af smarte apparater kommer også med en komplikation – en overflod af smartphone-app’s til styring af dem – Det er her Smart Life-appen kommer ind i billedet!

Smart Life APP. er en enkelt integreret løsning på dit problem med smarte funktioner. Det er en centraliseret smartphone-app (App Store eller Google Play), der er designet af Tuya, en af verdens førende IoT-platforme.

Da alle dine Smart Life apparater er tilsluttet Smart-appen, kan der opbygges kompleks automatisering og kommandoer. For eksempel kan du oprette en rutine, der tænder lysene og klimaanlægget, så snart du kommer hjem. Eller du kan oprette et program, der tænder kaffemaskinen, så snart dit vækkeur går i gang.

Udover Smart Life app’en kan man også bruge IFTTT, som er et ”overprogram”, der kan benyttes, hvis du har elektronik fra flere forskellige platforme. Hvis du sørger for at købe udstyr, som virker med Smart Life, har du ikke så meget brug for IFTTT, da Smart Life app’en nemt selv kan udføre styringen. IFTTT har dog nogle flere funktioner som også kan være nyttige.

 

IFTTT er en form for ”værktøjskasse”, som gør det muligt for IoT-baserede produkter at tale sammen. Forenklet betyder det, at hvis der registreres en hændelse i Produkt A, kan en handling udføres på Produkt B. Produkter kan i den sammenhæng også være internettjenester, som sms, Facebook, Google Mail etc.

IFTTT står på engelsk for IF THIS THEN THAT.  Det eneste som kræves er, at dine produkter er IFTTT kompatible, og at du har en IFTTT konto oprettet på www.ifttt.com.

Som skrevet tidligere, hvis du sørger for at købe udstyr, som virker med Smart Life, har du ikke i første omgang så meget brug for IFTTT.

Smart Life app’en forenkler dit liv ved at give dig fuldstændig strømlinet kontrol over alle dine smarte enheder.

Smart Life er en af de bedste mobil apps til smart styring af elektriske enheder. Med Smart Life kan du styre enhederne, og oprette smarte kæder af kommandoer for at få den rette automatisering.

Smart Lifes har så mange funktioner, at det er svært at liste alle – funktionerne er så mange, som antallet af smarte enheder, fordi de fleste smarte enheder også kommer med deres eget unikke interface og funktioner. Herunder listes nogle generelle funktioner.

 

Fjernbetjening

Med Smart Life kan du styre alle dine smarte enheder eksternt fra din smartphone-app. Uanset om du befinder dig i et andet rum, på arbejde eller på den anden side af jorden, kan du styre dine smarte enheder ved hjælp af et WiFi og din smartphone-app.

Dette kan være nyttigt i mange situationer. Om natten behøver du ikke gå rundt i hele dit hus for at slukke lyset – bare sluk dem via app’en. Hvis du glemte at slukke for klimaanlægget da du forlod huset, så behøver du ikke bekymre dig eller skynde dig hjem, du kan bare slukke det via app’en.

Styr mange enheder

Smart Life-appen virker med en bred vifte af smarte enheder i mange forskellige kategorier. Du kan konfigurere dem alle i en enkelt smartphone-app og styre dem sammen.

Stemmekontrol

Du kan konfigurere Smart Life-appen ved hjælp af stemmekommandoer via Amazon Alexa, Google Assistant og Cortana. Du behøver ikke engang at åbne Smart Life-app manuelt, fordi du blot kan sige kommandoen højt.

Familiedeling

Du kan dele styringen med f.eks. dine familiemedlemmer. Du kan selvfølgelig kontrollere, hvor meget kontrol og styring forskellige familiemedlemmer har, så de ikke har adgang til enheder, de ikke skal.

Alarmer i realtid

Smart Life-appen kan også give dig advarsler i realtime og push-beskeder, hvis f.eks. din bevægelsessensor registrerer bevægelse, hvis din røgalarm aktiveres osv. Uanset hvor du er, kan du være sikker på, at dit hjem er sikkert, og at du modtager besked.

Væk fra hjemmet-tilstand

Du kan med et enkelt klik udløse en væk-fra-tilstand, så Smart Life-appen automatisk og tilfældigt tænder og slukker dine lys. Dette kan afskrække indbrud, fordi det får det til at virke, som om der er nogen hjemme, selvom du er på ferie eller væk hjemmefra.

Automatisering

Med Smart Life kan du opbygge flere komplicerede og nyttige automatiseringsopgaver gennem app’en selv eller IFTTT. Du kan konfigurere automatisering til at slukke for alle dine enheder, når du forlader hjemmet, slukke for nogle enheder, når du går i seng, ændre lysets farve alt efter vejret og meget mere.

Grupper

Du kan gruppere dine smarte enheder i forskellige kategorier baseret på funktionalitet, geografi eller andre kategorier. For eksempel kan du forbinde alle lysene i dit hjem til en enkelt el-gruppe kaldet ‘lys’. Du kan forbinde alle enhederne i dit køkken til en enkelt gruppe kaldet ‘køkken’. Dette giver dig mulighed for at styre flere enheder med et enkelt tryk.

Tidsplaner

Du kan oprette tidsplaner for, hvornår bestemte enheder skal tænde eller slukke. For eksempel kan du planlægge, at alle dine lys automatisk slukkes kl. 22, eller at alle lysene tændes kl. 17. Indstilling af tidsplaner hjælper dig også med at sikre, at der ikke er nogen enheder tændt, når de ikke skal være tændt.

Du kan indstille timere til forskellige smarte enheder, så de automatisk slukkes efter en bestemt periode. Dette er især nyttigt til køkkenapparater som mikrobølgeovn eller brødrister. I stedet for at holde øje med uret kan du være sikker på, at enheden automatisk slukker efter en bestemt periode.

Energiovervågning

Smart Life-appen sporer energiforbrug – men kun hvis den tilsluttede enhed har en energiovervågningsfunktion, såsom Teckin Smart Plug, Motivas.dk og mange flere.

Såfremt der er yderligere spørgsmål, kan der rettes henvendelse til vores support (kontakt@motivas.dk)