Heatmap space management

Ønsker du optimering af din butik, café, center eller lignende, så er måling en nødvendighed. Hos Motivas er vi specialister i måling af, hvordan kunder bevæger sig i indendørs miljøer. Her er heatmaps en fantastisk løsning.

Et heatmap er et fleksibelt og stærkt værktøj, når der skal måles aktivitet og trafikmønstre blandt kunder i en butik og andre indendørs miljøer. Ønsker du at optimere indretningen, så er et heatmap et rigtig godt værktøj. Et heatmap kan også bruges til at give information omkring den generelle aktivitet i butikken – blandt andet når en kø er blevet for lang.

Et heatmap kan ses visuelt i et heatmapformat eller som en graf med de valgte områder. Det kan sættes op på flere måder. Det kan loftmonteres og så kan det vægmonteres med netværkskameraer. Det smarte ved et heatmap kamera er, at det samtidig kan benyttes til overvågning, og det kan være med til at reducere den samlede mængde af projektomkostninger.

Heatmaps hjælper med optimering af indendørs miljøer

Hvordan en butik, en café og lignende er indrettet, er en helt afgørende faktor for den købsoplevelse, kunden får. For at udnytte dit areal rigtigt, så kræver det et gennemtænkt og gennemtestet design. Ved måling af butiksrummet gennem heatmaps, kan den nødvendige information opsamles, og butikken kan dermed optimeres, så kunderne får en bedre købsoplevelse. Det vil give flere glade og tilbagevendende kunder.

Ved måling opnåes også disse fordele:

  • Måling kan føre til en bedre udnyttelse af pladsen i lokalet. Det giver gladere og mere loyale kunder.
  • Problemområder kan belyses
  • Finde de bedste placeringer til specifikke kampagner
  • En bedre indretning i forhold til trafikmønstrene i forretningen.
  • Styre åbning af kassen ud fra en automatiseret kø-alarm med videre.

Dataen der indsamles via heatmaps kan analyseres i kameraet gennem en traditionel internetbrowser. Dataen kan også gemmes på en server og herefter kan der analyseres en længere periode ved brug af en valgfri software-pakke.

Med sensorer, som kan sammenkædes, er der mulighed for at beskrive personers bevægelser over store områder. Det giver en unik indsigt i de beslutninger, der tages omkring at gå til højre, venstre, gå lige ud eller stoppe op. Derudover kan mængden af person i et givet område beregnes eller hvor lang tid man forbliver i et givet område. Mulighederne er mange.

personflowØnsker du at vide mere om Heatmaps og space management, og vil du gerne høre om dine muligheder? Så kontakt os via nedenstående informationer, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring heatmaps.

heatmaps space management

heatmap space management tilbud

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Læs også om vores kundetæller.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge