Gratis WiFi (intelligent WiFi)

Opnå højere kendskab, genkøb og mersalg gennem sociale medier ved hjælp af intelligent WiFi. Hos Motivas er vi eksperter i intelligent WiFi og hjælper til dagligt blandt andet butikker og centre.

Fordele ved brug af gratis WiFi:

At gøre brug af gratis WiFi har en lang række fordele og kan bruges i butikker, storcentre, parker, kommuner og meget mere. Læs mere om fordelene nedenfor.

  • Ved brug af gratis WiFi i din virksomhed, kan dine kunder lettere dele din virksomhed på sociale medier. Det kan for eksempel være på Facebook, Twitter, LinkedIn og lignende. Dette er med at til at markedsføre din virksomhed ud til kundens netværk og omgangskreds. Det giver altså et bedre kendskab til din virksomhed.
  • Giver en bedre forståelse af kundernes fysiske adfærd, da det kan måles, hvor de fysisk befinder sig. Ud fra denne information kan indretningen optimeres.
  • Systemet indsamler en lang række vigtige informationer, der blandt andet gør det muligt at identificere og segmentere, hvem det er, der besøger din butik. Du kan altså finde ud af, hvem din målgruppe er. Denne information kan blandt andet bruges i din markedsføring.
  • Ud fra analyserne og dataen, kan der laves kampagner med fokus på at opnå en bedre kundeloyalitet samt at skabe mersalg og genkøb. Det kan blandt andet være tilbud, kundeklubber med mere. Disse kampagner kan afvikles direkte via WiFi og kan kobles til sociale konti, hvis dette ønskes.

Få gladere kunder med gratis WiFi

intelligent wifiDer er ingen tvivl om, at det giver værdi at tilbyde gratis og trådløs WiFi til dine kunder og gæster. Det skaber værdi fordi:

  • Det er med til at danne en relation til dine kunder gennem sociale medier som Facebook, Instagram og Twitter.
  • Det giver dig mulighed for at tilbyde dine loyale kunder specielle tilbud og rabatter. Du kan også ud fra den indsamlede data invitere specielle målgrupper til specielle og relevante arrangementer. Dette kan gøres, fordi WiFi indsamler information omkring demografi.
  • Det hele sker på kundens smartphone, og de bliver kun præsenteret for jeres tilbud og information. Det er let og hurtigt at oprette tilbud, rabatter, kampagner med videre.
  • Det gratis trådløse WiFi er nu ikke længere en passiv udgift, men kan nu bruges som en aktiv markedsføringskanal.
  • Det hele kan gøres til en ganske overkommelig pris – uanset om du har en router i forvejen eller skal have en ny. Vi er hos Motivas klar til at hjælpe dig!

Gratis WiFi til butikker, restauranter, caféer m.fl.

Motivas hjælper dagligt både butikker, caféer, restauranter og storcentre med at indsamle information om kundernes brug af stedet. Vi ønsker, at du får flere kunder ved brug af gratis WiFi, og derfor står vi klar som din samarbejdspartner. Det er vigtigt at følge lovgivningen (logningsbekendtgørelsen), når der gøres brug af gratis WiFi. Dette gør vores løsning naturligvis, og derfor behøver du ikke at tænke på dette.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på gratis og intelligent WiFi. Ønsker du at høre mere om dine muligheder, er du også altid meget velkommen til at kontakte os.

gratis wifi

Læs også om heatmaps – space management

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring intelligent WiFi.

 gratis wifi

wifi til butik tilbud

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Læs også mere om mobilt trådløst alarmsystem.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge