Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring vores GPS tracker til lastbiler.

gps tracker lastbil

GPS Tracker lastbil

Tyveri af lastbiler er desværre ikke en sjælden ting. Derfor kan det også være en god idé at bruge en GPS tracker i sin lastbil, så du er bedre stillet, hvis den bliver stjålet. Er uheldet ude, gør GPS trackeren nemlig, at det bliver lettere at finde den igen og ikke mindst tyvene.

Hos Motivas har vi stor erfaring inden for salg af GPS trackere til lastbiler, og vi er også klar til at hjælpe dig. Vi har en af de bedste trackere på markedet. Den sidder fast med 2 stærke magneter, der gør at den bliver siddende, selv under hårdfør kørsel.

Hvorfor vælge en tick GPS tracker til lastbiler?

Årsagen til, at det kan være en god idé at sætte en tick GPS tracker på din lastbil er, at der ofte i forvejen er en GPS tracker indbygget i lastbilen. Det ved biltyve godt, så derfor bliver denne ofte destrueret. Dermed er det ikke muligt at spore lastbilen med mindre du gør brug af en GPS tracker. Den flytbare GPS tracker til lastbiler kan eksempelvis fastsættes under lastbilen, så den er svær at finde.

Få et tilbud på en GPS tracker til lastbiler

Vil du gerne vide mere om vores GPS trackere til lastbiler? Så udfyld kontaktformularen i toppen af siden og modtag et gratis og uforpligtende tilbud på en GPS tracker til lastbiler. Du er også altid meget velkommen til at ringe til Kim på 23 92 85 45. Vi glæder os til at høre fra dig!

Se også GPS tracker og GPS tracker scooter

Lav vægt GPS Tracker

vandtæt gps tracker

Trådløs opladning af GPS Tracker

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge