GPS tracker bil

Her finder du vores udvalg i GPS trackere til biler.

x-tracker bil

X-Tracker

X-trackeren er vores billigste løsning til GPS tracking i biler. GPS trackeren skal være placeret indendørs, da den er relativt hårdfør. Ønsker du at vide, hvor din bil befinder sig henne, skal du sende en SMS, hvor efter du modtager et link til Google maps, hvor du kan se din bils lokation. Når du bestiller X-trackeren, medfølger et sim kort, der virker i 12 måneder. Efterfølgende koster et sim kort 45 kroner i måneden.

Tæthedsgrad: IP50

DKK 1315 – inkl. moms

LÆS MERE HER   

tick gps tracker til bil

Tick GPS tracker

En super fleksibel GPS tracker, der er perfekt egnet til biler. Monteres ved hjælp af to kraftige magneter der sikrer, at den ikke falder af under selv meget hårdfør kørsel. Med til vores tick tracker følger en trådløs oplader og 12 måneders abonnement til et sim kort. Efterfølgende er prisen for dette 45 DKK per måned. GPS trackeren kan aktiveres via en app, hvor historik, ruter med videre kan ses. Du både benytte appen, ligesom det er muligt at logge ind via din computer.

Batterilevetiden er på op til 180 dage, og trackeren er vandtæt og er derfor perfekt til gps tracking af din bil i alt vind og vejr.

DKK 2.379,00 – inkl. moms

LÆS MERE HER   

Find GPS trackeren til din bil her

gps-tracker-bilBiltyveri bliver mere desværre mere almindeligt og udbredt. Derfor begynder flere og flere private også at benytte GPS trackere i biler.

En GPS tracker til en bil er ikke direkte med til at forhindre tyveri af en bil, men det gør det lettere for politiet at opspore bilen samt at identificere tyvene, hvis der sidder en GPS tracker på bilen.

Grunden til, at det er en god idé flytbar GPS tracker på bilen er, at flere og flere tyveribander ikke bryder ind i bilen men blot fører bilen op på en ladvogn, hvorefter den køres væk. Herefter fjernes den indbyggede tracker i bilen, og derfor giver det altså god mening med en flytbar GPS tracker, der er gemt et andet sted på bilen.

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores GPS trackere til biler, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os. Dette kan lettest ske ved at ringe til Kim på 2392 8545.

Se også GPS tracker og GPS tracker cykel

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge