GPS tracker båd

Her finder du vores udvalg i GPS trackere til både.

x-tracker

X-Tracker

X-trackeren er vores billigste løsning til GPS tracking i både og skibe. GPS trackeren er skal være placeret indendørs, da den ikke er så hårdfør. En rigtig brugervenlig GPS tracker til både. Det eneste du skal gøre er at sende en SMS til et nummer, så får du tilsendt med et link til Google Maps, hvor du kan se, hvor din båd opholder sig henne i verden. Når du bestiller X-trackeren, medfølger et sim kort, der virker i 12 måneder. Efterfølgende koster et sim kort 45 kroner i måneden.

Tæthedsgrad: IP50

DKK 1315 – inkl. moms

LÆS MERE HER   

Trådløs opladning af GPS Tracker

Tick GPS tracker

En super fleksibel GPS tracker, der er perfekt egnet til både og skibe i alle størrelser. Den monteres ved hjælp af to kraftige magneter der sikrer, at den bliver, der hvor den skal. Med til vores tick tracker følger en trådløs oplader og 12 måneders abonnement til et sim kort. Efter de 12 måneder er prisen for dette 45 DKK per måned. GPS trackeren kan aktiveres gennem app, hvor historik, ruter med videre kan ses. Ønsker du ikke at bruge appen, kan du også logge ind via en webadresse.

Batterilevetiden er på op til 180 dage, og trackeren er vandtæt og er derfor perfekt til gps tracking af din båd i alt vind og vejr.

DKK 2.379,00 – inkl. moms

LÆS MERE HER   

GPS tracker båd

gps tracker bådSkal du bruge en GPS tracker til din båd? Så er du landet det helt rigtige sted. Her hos Motivas forhandler vi nemlig en GPS tracker til både i højeste kvalitet, som der samtidig også er nemme at betjene.

Du spørger sikkert dig selv, hvorfor du skal have en GPS tracker til din båd? Det behøver du som sådan heller ikke. Men bliver din båd stjålet, vil det være markant nemmere for politiet at finde båden og identificerer tyvene.

Årsagen til, at du skal vælge en flytbar eller fastmonteret GPS tracker til din båd, der er gemt et andet sted på din båd end i styresystemet er, at de ofte destruerer eller fjerner GPS trackeren i styresystemet. Derfor er det en god idé med en tracker et andet sted på båden.

Se også GPS tracker og GPS tracker bil

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge