GPS Tracker

Her kan du se vores udvalg i GPS trackere til blandt andet biler, både, cykler med mere.

gps-tracker-til-ting

GPS tracker til ting

En GPS tracker som er oplagt til tracking af gods, bil og både. Trackeren husker lokationer i op til 3 måneder og har en batterilevetid på cirka 2 måneder i standby. GPS trackeren kan desuden fungere uden et sim-kort, hvilket gør den særligt attraktiv for mange mennesker. Alt i alt en GPS tracker der gør sit job rigtig godt og til en rigtig god pris.

DKK 595,00 – inkl. moms

LÆS MERE HER   

mini gps tracker med ekstra batterier

Mini GPS tracker med ekstra batteri

En helt perfekt mini GPS tracker til dig, som ønsker at tracke mindre genstande. Denne tracker kan ikke køre uden simkort, men den har tilgengæld en lang batterilevetid på helt op til 7 dage ved standard brug. Desuden er GPS trackeren lille, hvilket er en fordel, hvis du vil skjule trackeren på/i den trackede genstand.

DKK 595,00 – inkl. moms

LÆS MERE HER   

gps-tracker-til-dyr

GPS Tracker til dyr

En perfekt GPS tracker til dyr som kan spændes både ind og ud afhængigt af størrelsen på dyret. Denne tracker har en typisk batterilevetid på omkring 7 dage, når den er i brug. Trackeren er desuden lavet af robust materiale, således den kan klare det meste vejr samt de slag, som den måtte få i forbindelse med en god tur i skoven.

DKK 595,00 – inkl. moms

LÆS MERE HER   

mini gps tracker

Mini GPS tracker

En fremragende mini GPS tracker som er oplagt til tracking af mindre genstande. Trackeren er ikke større end 38.5mm * 38.5mm * 17mm, og kan derfor nemt skjules, hvis behovet er der. Derudover har trackeren en batterilevetid på 4-5 dage i standby tilstand, og så kan den bruges helt uden simkort. Trackeren understøtter realtid tracking, hvilket vil sige, at du i kan finde lokationen på din GPS tracker og genstand lige så snart du har lyst.

DKK 595,00 – inkl. moms

LÆS MERE HER   

GPS tracker trådløs opladning

Tick GPS tracker

En super fleksibel GPS tracker, der er perfekt egnet til biler, både med videre. Den monteres med to kraftige magneter der sikrer, at den ikke falder af under selv hårdfør kørsel. Med følger en trådløs oplader samt et abonnement på 12 måneder.Efterfølgende er prisen for dette 49 DKK (+moms) per måned GPS trackeren kan aktiveres via en app, hvor historik, ruter med videre kan ses.

Batterilevetiden er på op til 180 dage, og trackeren er vandtæt og er derfor perfekt til tracking i alt vind og vejr.

DKK 2.379,00 – inkl. moms

LÆS MERE HER   

x-tracker

X-Tracker

X-trackeren er en brugervenlig GPS tracker, der er perfekt til tracking af eksempelvis køretøjer, inventar, både og lignende, så længe trackeren er indendørs. Trackeren virker ved, at du sender en SMS til et nummer, hvorefter du modtager et link til Google maps, hvor du kan se, hvor din genstand er henne.Ved køb af vores X-Tracker medfølger et 12 måneders abonnement. Efter dette koster et sim kort 49 (+ moms) DKK om måneden.

Tæthedsgrad: IP50

DKK 1315 – inkl. moms

LÆS MERE HER   

Find din nye GPS tracker her

Det kan være en udfordring, at få et hurtigt overblik over mange genstande, ting (bil, cykel m.m.) eller dem, du holder af. Måske har du blot brug for, at spore dem for at se, om de er, hvor de burde være? Hvis du ikke kan finde f.eks. din bil (tyveri), kan det være ekstremt værdifuldt, at se dens bevægelse eller præcise GPS koordinater og få politiets hjælp! GPS Tracker tilbyder en smart løsning til overvågning af ting eller mennesker for at øge sikkerhed og beskyttelse omkring dig og dem.

GPS-trackeren klikkes let på plads under bilen med de 2 stærke magneter. Magneterne sørger for at GPS-trackeren bliver siddende selv under hård kørsel.

Trackeren sender løbende information til din mobil app. og/eller til webportalen hvor en personlig brugerkonto kan oprettes med adgangskode.

GPS-trackerens batteri genoplades trådløst og kan indstilles til forskellige sporingsfunktioner.

Det er kun fantasien, der sætter grænsen for de mange anvendelsesmuligheder. Uanset om det er cykel, bil, barn, rygsæk, container, prakker, ekstrem sport eller noget andet der skal spores, vil GPS trackeren klare opgaven. Den stærke magnet og den lille størrelse gør den nem at bruge i dagligdagen.

GPS tracker til flere forskellige ting

Med GPS trackeren fra Motivas kan du let komme i gang med tracking og overvågning af forskellige genstande. Vores GPS tracker kan for eksempel bruges til:

  • Bil
  • Cykel
  • Scooter
  • Båd
  • Motorcykel
  • Med videre

Som nævnt er trackeren let at klikke på flere forskellige steder, og den kan derfor også benyttes til flere genstande end de ovenstående. Trackeren kan for eksempel også ligge i en taske.

GPS tracker med og uden abonnement

Når det kommer til GPS trackere, findes der både trackere som fungerer uden abonnement, og så findes der nogle, som fungerer med abonnement. Den helt store forskel på disse er naturligvis, at hvor den uden abonnement er gratis for dig at benytte, koster den med dig nogle penge hver måned. Alt efter distance af din tracking samt trackerens kunnen, er det meget forskelligt, hvorvidt der kræves abonnement eller ej. Hos Motivas har vi både trackere med og uden abonnement. Fordelen ved de trackere med abonnement er, at du blandt andet kan ringe eller skrive til dem, hvorefter de kan svare med en default besked, som giver dig dens præcise lokation. Det er super smart, men for nogle mennesker, er det måske for meget. Derfor har vi også trackere uden abonnement. De er egnet til dem, som ikke har de helt store krav til deres tracker, og måske i virkeligheden kun skal tracke små genstande uden specielt stor værdi.

Brug for hjælp?

Ønsker du at vide mere omkring GPS trackeren fra Motivas, eller har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige tracker? Så udfyld kontaktformularen her på siden, så ringer vi dig op med et gratis og uforpligtende tilbud på vores GPS tracker.

gps tracker tilbud

Kim Hannibal
Partner

  Bakkevej 3
 4684, Holmegaard

+45 2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Læs også mere om mobilt trådløst alarmsystem.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge