GPS sporing

Med GPS sporing er du bedre sikret, hvis eksempelvis din bil, båd, scooter og så videre bliver stjålet. Det er nemlig lettere at spore sig

frem via GPS koordinater og dermed også for politiet at finde frem til tyvene. Hos Motivas har vi stor erfaring inden for GPS sporing, og vi har en række af markedets bedste produkter i vores sortiment.

Årsagen til at det kan være en god idé med en ekstern GPS tracker er, at der ofte er GPS sporing i nyere dyre biler. Det ved tyvene selvfølgelig godt, og derfor bliver denne ofte tilintetgjort. Derfor kan det være en god idé at have ekstern GPS sporing. Den tracker som vi bruger bruger to stærke magneter, der sørger for at sporeren bliver siddende under vild kørsel.

Alt den indsamlede data samles kan ses via en mobil app, der både er tilgængelig til IOS og Android. Der bliver også sendt info til en webportal, hvor du oprettes med en personlig konto og et personligt password.

Denne tracker er oplagt til GPS sporing af større genstande som for eksempel cykler, motorcykler, biler med videre. Den kan også smides i en rygsæk, hvis du gerne vil kunne følge dit barns gang til og fra skole.

Med til trackeren følger en trådløs lader samt et genopladeligt batteri med en holdbarhed på 180 dage.

Få et gratis tilbud på GPS sporing

Vil du gerne høre mere omkring, hvad vi kan gøre for dig i forhold til GPS sporing? Så udfyld kontaktformularen i toppen af siden og modtag et gratis og uforpligtende tilbud på GPS sporing. Du er også altid meget velkommen til at ringe til Kim på 2392 8545.

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring vores GPS sporing.

gps-sporing

Kim Hannibal
Partner

  Bakkevej 3
 4684, Holmegaard

+45 2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Læs også mere om GPS Tracker.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge