Fingeraftrykslås

Ønsker du en fingeraftrykslås til boligen eller virksomheden? Så er du landet det helt rette sted. Her hos Motivas sidder vi nemlig klar til at hjælpe dig med installation og opsætning af en lås i høj kvalitet.

Fingeraftrykslåsen fungerer på den måde, at klappen løftes, hvorefter låsen afkoder forreste led på den registrerede finger. Når fingeren er registreret, går der cirka 2 sekunder, før låsen åbnes. Det går altså hurtigere end en almindelig lås, og samtidig er det også nemmere, da der ikke nødvendigvis skal benyttes nøgler.

Fingeraftrykslås med kode eller fingeraftryk

Låsen virker på flere forskellige måder, og kan for eksempel også benyttes via en talkode, eller talkode med fingeraftryk.

For at låsen kan indsættes, skal dørene have en bredde på mellem 40 millimeter og 60 millimeter. Ønsker du at bruge fingeraftrykslåsen i en dør med glas skal træet i døren være minimum 105 millimeter bredt mellem glasset og karmen. Dette skyldes, at låsekassen har en dybde på 95 millimeter.

Du kan se vores fingeraftrykslås på vores webshop via den blå knap nederst på denne side. Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på en eller flere låse, er du også altid meget velkommen til at kontakte os enten på mail kontakt@motivas.dk eller via telefon.

Se vores fingeraftrykslås   

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring vores fingeraftrykslås.

fingeraftrykslås

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Læs også mere om kundetælling.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge