Dørtæller

En dørtæller skaber grundlag for vækst i både indtjeningen og omsætningen!

Gennem måling af kundernes adfærd, kan der skabes databaserede beslutninger inden for marketing, planlægning og salgsaktiviteter i mange forskellige erhverv. Motivas leverer præcise dørtællere i høj kvalitet til eksempelvis butikker, storcentre, biblioteker, muséer, parker med videre.

Implementering

dørtælling i butikEt af de første skridt der tages, når konverteringen af kunder skal optimeres, er at få opsat en dørtæller, der registrerer, hvor mange kunder, der besøger din forretning, samt hvad tid de kommer. Dette er god og brugbar viden, hvis det eksempelvis kobles sammen indkøbte varer og ordreværdien. Når man har disse data, kan det nemt klargøres, hvilke tiltag der har en positiv effekt, og hvilke der ikke har.

Markedets mest præcise dørtæller

Det er naturligvis vigtigt, at en dørtæller er præcis. Når du vælger en dørtæller fra Motivas, får du en af de mest præcise dørtællere på markedet. Vores dørtæller leverer en en tællenøjagtighed på mindst 98%!

Dørtælling sætter fokus på: 

  • Dørtælling registrerer, når en person besøger eller forlader forretningen. Hos Motivas tilbyder vi to forskellige løsninger inden kundetælling. Enten benytter vi en vertikal sensor eller en infrarød horisontal. Der kan også bruges kamera.
  • Via en infrarød sensor og et kamera kan kundestrømmen opdeles i køn og alder. Kundetælleren er opkoblet til internettet, så der let kan blive ført registreringer time for time. Når dataen er indsamlet, er det nemt at eksportere i eksempelvis excel.
  • Kundernes adfærd kan let måles via kundeflows, heatmaps og hot zones. Til dette bruges horisontale og/eller vertikale infrarøde sensorer. Der kan her også bruges et kamera eller laves målinger gennem bluetooth og WiFi. Disse målinger er med til at måle kundernes adfærd i butikken, samt at registrere, når en kunde besøger butikken.
  • Dagens omsætning måles ud fra transaktionerne i kassesystemet. Disse importeres via POS. Ved at bruge data fra kundetællingen og adfærden op mod omsætningen, kan det let måles, hvad der giver flest penge i kassen.
  • Det er også muligt at få vejrdata med i målingen. Her indsamles data om blandt andet temperatur fra en lokal vejrstation.

Hvorfor investere i en dørtæller?

Inden du investerer i en dørtæller, er det meget naturligt at overveje, hvilken værdi du får ud af den. Ved at have en dørtæller i din butik, kan du blive klogere på, hvornår kunderne besøger din forretning. Denne data kan bruges til at lave optimeringer, og bruger du dataen korrekt, kan en dørtæller hurtigt være tjent hjem igen.

En dørtæller kan også indgå i en større række af data omkring din butik. Typisk kan en dørtæller også kobles op med vejrinformation, så du kan evaluere dine besøg i din forretning ud fra tid og vejr. Det kan være rigtig værdifuldt og kan være med til at gøre dig klogere på din forretning, samt hvordan du kan optimere den.

Hvem kan bruge dørtælling?

Dørtælling kan skabe mest værdi steder, hvor der kommer kunder og personer. Det er altså steder, hvor det kan give mening at registrere, hvor mange besøgende, når der kommer ind og ud af en dør (oftest indgangen/udgangen). Dermed er en dørtæller oplagt i fysiske butikker, centre, muséer og lignende. Dørtælling kan bruges, uanset hvor stort et areal, der dækkes. Der kan nemlig blot opsættes flere dørtællere, så hele området bliver dækket.

Har du brug for en dørtæller?

Skal du bruge en dørtæller, der kan hjælpe dig med at blive endnu klogere på dine kunder? Så udfyld formularen i toppen af denne side. Så vender vi tilbage inden for 24 timer med et ganske gratis og uforpligtende på dørtælling. Hvis du sidder inde med spørgsmål, er du naturligvis også altid meget velkommen til at kontakte os. Dette sker nemmest via nedenstående kontaktoplysninger:

Se vores udvalg i dørtællere   

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring dørtællere.

“Motivas har overtaget ansvaret for drift af TorvehallerneKBH’s kundetælling med stor succes. Firmaet har leveret den aftalte ydelse, og vi vil varmt anbefale Motivas som samarbejdspartner!”

Niels Lønborg Brandt
Konceptdirektør, TorvehallerneKBH

torvehallerne dørtælling

doertaelling

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Læs også om persontæller.

Referencer

Vi har blandt andet hjulpet følgende virksomheder med dørtælling:

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge