Cykelskur med automatisk ellås

Flot og sikker cykelparkering

Cykelskure fra Motivas er udstyret med automatisk dørlås. På den måde er der styr på hvem, der har adgang til og benytter skuret. Nøglen til den automatiske lås kan eksempelvis være Rejsekortet, men der kan også anvendes andre “nøgler” så som standard nøglebrik eller nøglekort. Adgang til skure kan styres direkte fra Motivas adgangsserver eller automatisk via www.adk-online.dk.

Skurene er modulopbygget og produceret efter europæisk standard. Cykelskure kan fås med eller uden LED lys og solcellepaneler.

Det er nemt at skalere størrelsen af cykelparkering med udgangspunkt i de modulopbyggede skure. Modulerne måler 5000x2725x2140mm.

Skure leveres som nøglefærdigt produkt på stedet, og der kan tilvælges serviceaftale for løbende drift og vedligeholdelse.

Vær sikret i en tid med mange cykeltyve

Der er i øjeblikket ekstremt mange tilfælde af cykeltyverier i Danmark. Derfor er det super vigtigt, at man tager sine forholdsregler, når det kommer til sikring af ens cykel. Der findes mange tilfælde af organiseret cykeltyveri, og det er langt fra altid, at en stor kædelås er nok. Nogle gange kræver det simpelthen et cykelskur, hvis man vil forhindre at ens cykel bliver stjålet. Derfor er det oplagt for virksomheder, som har mange cyklende medarbejdere, at se på et cykelskur med automatisk ellås. Det giver dem nemlig muligheden for at parkere deres cykler sikkert. De er både sikret mod tyveri og hærværk. Du giver dem en nøglebrik, eller de kan få adgang via deres rejsekort. Mulighederne er mange med vores intelligente cykelskur.

Vil du høre mere om vores cykelskure?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om vores cykelskure. Ring eller skriv en mail til vores indehaver Kim Hannibal på.

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring cykelskur med el-lås.

cykelskur med el-lås

cykelskur fra motivas aps

Kim Hannibal
Partner

  Bakkevej 3
 4684, Holmegaard

+45 2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Se også køsystem

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge