Business intelligence retail

Hos Motivas har vi markedets mest brugervenlige og fleksible softwareløsning til business intelligence.

Usorteret data kan sjældent bruges som ledelsesredskab. Det skal efterses og sættes sammen, for at det giver den rette information at træffe beslutninger på. Vi benytter hos Motivas Tableau Software, når vi skal opbygge business intelligence.

Business intelligence så det giver mening

En undersøgelse blandt detailvirksomheder omkring business intelligence retail har klarlagt 4 mønstre i forbindelse med ROI’en på indføring af ny salgs og markedsføringsteknologi.

Detailhandlere har et øget fokus på multi-kanal aktivteter og det overordnede mønster viser:

  • At de ikke er godt nok informeret omkring de nuværende og kommende marketingredskaber, salg via mobil, kunderegistrering og analyseredskaber.
  • At de ikke er klar over, hvilke analyseredskaber de har behov for i forretningen. De er heller ikke klar over værdien ved at investere i teknologi, der for eksempel kan måle kundeadfærden i forretningen.
  • At de ikke lærer om brugen af analyseredskaber via deres organisation. Dette er med til at danne forvirring og usammenhængende tanker omkring hvilke analyseredskaber, de har behov for, og hvordan de bruger dem.
  • At de ser frem til at modtage råd fra troværdige og neutrale ressourcer, som kan være behjælpelige med at lære dem om tilgængelige værktøjer. De ønsker ligeledes en samarbejdspartner med en omkostningseffektiv tilgang, der kan måle investeringsafkastet fra kunden til analyseredskaberne i forretningen.

Hos Motivas er vi specialister i business intelligence retail, og vi står klar til at yde rådgivning, sparring eller hjælpe med oplæg og implementering. Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder, samt hvad business intelligence retail kan gøre for dig! Du kan træffe os via kontaktformularen i venstre side eller via nedenstående oplysninger.

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring Business Intelligence Retail.

business intelligence retail

business intelligence retail motivas

Kim Hannibal
Partner

  Bakkevej 3
 4684, Holmegaard

+45 2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Læs også mere om vores e-boks firmaløsning.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge