Besøgstæller

Invester i en besøgstæller og bliv klogere på de besøgende i din butik.

Via måling af dine besøgendes adfærd, kan der dannes grundlag for at træffe databaserede inden for vagtplanlægning, salgsfremmende aktiviter med videre. Besøgstælling kan bruges i mange forskellige erhverv. Driver du en virksomhed, hvor der dagligt kommer flere kunder, kan det være til gavn at tælle, hvor mange der går i gennem dørene.

Besøgstælling på mange niveauer

Hos Motivas har vi flere års erfaring med besøgstælling, og vi forhandler nogle af de mest præcise besøgstællere på markedet. Vi forhandler både simple tællere, der kan tælle, hvor mange der besøger butikken. Men vi kan også hjemskaffe mere avancerede besøgstællere, der blandt andet kan måle alder og køn. Det kan være rigtig værdifuld viden, da du den vej igennem kan blive (endnu) klogere på din målgruppe. Dørtælleren kan også kobles op med en lokal vejrstation.

Skal du bruge en besøgstæller?

Skal du investere i en besøgstæller, der kan gøre dig klogere på dine kunder? Så udfyld kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage inden for 24 timer med et ganske gratis og uforpligtende på besøgstælling. Har du spørgsmål til os, er du naturligvis også altid meget velkommen til at kontakte os. Dette sker nemmest via nedenstående kontaktoplysninger:

Se vores udvalg i besøgstællere   

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring vores besøgstæller.

“Motivas har overtaget ansvaret for drift af TorvehallerneKBH’s kundetælling med stor succes. Firmaet har leveret den aftalte ydelse, og vi vil varmt anbefale Motivas som samarbejdspartner!”

Niels Lønborg Brandt
Konceptdirektør, TorvehallerneKBH

TorvehallerneKBH Motivas

besøgstæller

Kim Hannibal
Partner

  Bakkevej 3
 4684, Holmegaard

+45 2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Læs også om persontæller.

Referencer

Vi har blandt andet hjulpet følgende virksomheder med besøgstælling:

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge