Salto adgangskontrol

Salto er anerkendt adgangssystemer både herhjemme men også i resten af verden. Ved at vælge Salto som system til adgangskontrol, får du et yderst brugervenligt, sikkert og ikke mindst fleksibelt system. Hos Motivas forhandler vi forskellige adgangskontrolsystemer fra Salto. Blandt systemer med chip, berøringsfrit kort samt kort med chip.

Hvorfor bruge Salto til adgangskontrol?

Der er en række fordele ved at benytte Salto til adgangskontrol, uanset om du har eller ikke har et system i forvejen. Salto er som nævnt fleksibelt, og derfor kan du benytte dine egne låsekasser og cylindre, hvis du allerede har dette. Samtidig giver Salto stor fleksibilitet i designet, og der er mulighed for at vælge forskellige designer dørhåndtag. Har du ikke et system og udstyr i forvejen, tilbyder vi forskellige løsninger til Salto. Ved at vælge Salto får du også et relativt billigt system sammenlignet med andre systemer. Dog er der på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten.

Ønsker du at vide mere Salto adgangskontrol? Så kontakt os allerede i dag. Vi kommer gerne ud på et gratis konsulentbesøg, hvor vi sammen finder den bedste løsning til Jer.

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring Salto adgangskontrol.

salto adgangskontrol

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer vedrørende Salto adgangskontrol.

Se også adgangskontrol.

Referencer

Vi har blandt andet hjulpet følgende virksomheder med adgangskontrol:

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge