Adgangskontrol til private hjem

Har du behov for adgangskontrol til dit private hjem? Hos Motivas har vi stor erfaring med adgangskontrol og kan således både hjælpe firmaer og private. Med adgangskontrol i dit private hjem, får du fuld kontrol over, hvem der har adgang til dit hjem.

Vi tilbyder en række forskellige løsninger inden for adgangskontrol. Vores mest populære løsninger er adgangskontrol med brik, fingeraftryk, mobil via bluetooth og kortlæser. I vores sortiment har vi standardløsninger, men ønsker du en skræddersyet løsning, kan vi naturligvis også klare det. Vi kan administrere løsningen, men det er bestemt også muligt for dig selv at administrere løsningen. Har du behov for hjælp til installation og opsætning, er vi naturligvis også behjælpelige med det.

Skal du have adgangskontrol i dit private hjem?

Det første vi gør, når vi går i gang med at etablere et system i et privat hjem, starter vi med at danne os et overblik over dine behov og dine ønsker. Herefter finder vi den bedste løsning for dig. Herefter skal systemet installeres og opsættes, og der skal gives adgang til de personer, der skal have adgang til dit private hjem. Ønsker du en ekstra sikkerhed, er det muligt at få pinkode på en eller flere døre.

Vil du gerne høre mere om vores løsninger? Så er du altid velkommen til at kontakte Kim via nedenstående oplysninger eller komme forbi vores kontor i Næstved til en uforpligtende kop kaffe.

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring vores Adgangskontrol-løsning.

adgangskontrol privat

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer vedrørende adgangskontrol i private hjem.

Se også adgangskontrol.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge