Adgangskontrol kortlæser

Har du behov for en kortlæser til adgangskontrol? Så er du landet det helt rette sted. Hos Motivas hjælper vi nemlig både private og virksomheder med adgangskontrol via en kortlæser, og vi er også klar til at hjælpe dig med en løsning. Alt afhængig af dine behov, kan vi skræddersy en løsning til dig, men vi har også en række standardløsninger, hvis det er det, du er på jagt efter. Få fuld kontrol over, hvem der har adgang til din ejendom med en kortlæser.

Med adgangskontrol via en kortlæser kan personer få adgang via et kort. Det kan for eksempel være et medlemskort eller et rejsekort. Hvert kort skal oprettes i systemet og gives adgang. Nogle kort skal måske have adgang til flere områder end andre. Alt dette opsættes når løsningen er installeret.

Kortlæser til adgangskontrol

Det første vi gør, når vi skal installere en kortlæser til adgangskontrol er at klarlægge, hvilke behov og ønsker du har. Ud fra dette kan vi enten lave en skræddersyet løsning til dig eller en standardløsning. Vi skal også finde ud af, hvem der skal have adgang via et kort. Efter dette skal kortlæserne installeres og systemet opsættes. Dette kan vi hjælpe med, men I kan også gøre det selv. Systemet kan enten være administreret af os eller af Jer.

Brug for at høre mere om vores løsninger inden for adgangskontrol med en kortlæser? Så er du altid meget velkommen til at kontakte Kim via nedenstående formular eller nedenstående kontaktoplysninger. Du er også meget velkommen til at komme forbi vores kontor i Næstved til en uforpligtende kop kaffe om Jeres behov.

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring vores Adgangskontrol-løsning.

adgangskontrol kortlæser

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer vedrørende adgangskontrol via en kortlæser.

Se også adgangskontrol.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge