Adgangskontrol med fingeraftryk

Har du brug for adgangskontrol med fingeraftryk? Så er du landet på den rette hjemmeside. Adgangkontrol med fingeraftryk giver dig nemlig kontrollen over, hvem der kan komme ind i din bopæl, dit virksomhed eller din institution. Det fungerer ved, at alle der skal have adgang, scanner deres fingeraftryk ind, og herefter gemmes aftrykket. Når fingeren lægges på læseren åbnes døren.

Vi tilbyder både standardløsninger og skræddersyede løsninger inden for adgangskontrol med fingeraftryk. Vores løsninger kan både være onlinebaserede eller offlinebaserede. Ønsker I, at vi skal administrere det, kan vi sagtens det, men det er også muligt for Jer selv at administrere det. Vi installere og opsætter som regel for vores kunder, men har i selv kompetente folk på det område, kan vi også blot levere udstyret.

Adgangskontrol med fingeraftryk – første skridt

Første step i etableringen af et adgangskontrolsystem med fingeraftryk er, at vi danner os et overblik over, hvilket sikringsniveau I brug for. Vi skal have klargjort, hvem der skal have adgang, samt hvornår de skal have adgang. Ofte har kommer medarbejdere på forskellige tidspunkter, og dette kan vi løse via et tidsskema. Det kan også være, at nogle medarbejdere kun skal have adgang til enkelte områder i virksomheden. Ønsker i ekstra sikkerhed på en eller flere døre, kan vi opsætte en pinkode på denne eller de døre.

Vi tilbyder også adgangskontrol med kort (eksempelvis rejsekortet), brik,  nummerplade og mobil via bluetooth. Vil du gerne høre om vores løsninger eller har du spørgsmål? Så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os enten via kontaktformularen eller ved at ringe eller sende en e-mail til Kim. Du er også altid meget velkommen til en kop uforpligtende kaffe på vores kontor i Næstved.

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring vores adgangskontrol-løsning.

adgangskontrol-med-fingeraftryk

adgangskontrol med fingeraftryk

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer vedrørende adgangskontrol med fingeraftryk.

Se også adgangskontrol.

Referencer

Vi har blandt andet hjulpet følgende virksomheder med adgangskontrol:

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge