Elektronisk adgangskontrol

Skal du bruge elektronisk adgangskontrol? Så er du landet det helt rigtige sted. Her hos Motivas tilbyder vi nemlig adgangskontrol til både private og virksomheder. Vi har et bredt udvalg inden for elektronisk adgangskontrol har løsninger med både fingeraftryk, kort, brikker og via mobiltelefon. Vi har i vores sortiment både standardløsninger, men vi kan også hjælpe, hvis du ønsker en skræddersyet løsning.

Overvejer du elektronisk adgangskontrol?

Overvejer du at få elektronisk adgangskontrol? Når vi installerer og opsætter systemer, griber vi altid arbejdet an ud fra følgende proces. Først og fremmest skal vi have klarlagt dine behov, samt hvor mange der skal have adgang. Herefter finder vi sammen den bedste løsning til dig og får installeret og opsat løsningen. Vi tilbyder også installation og opsætning, men det er også muligt for Jer selv at gøre dette, hvis I ønsker det.

Kunne du tænke dig at vide mere omkring vores løsninger inden for elektronisk adgangskontrol? Så kontakt os via kontaktformularen her på siden eller ring til Kim på 2392 8545. Vi kommer gerne ud på et gratis konsulent hos dig. Du er naturligvis også altid meget velkommen på vores kontor i Næstved til en uforpligtende kop kaffe.

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring vores adgangskontrol-løsning.

elektronisk adgangskontrol

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer vedrørende elektronisk adgangskontrol.

Se også adgangskontrol.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge