Adgangskontrol dør

Har du brug for adgangskontrol til en eller flere døre? Så er du landet på den helt rigtige hjemmeside. Hos Motivas er vi nemlig eksperter inden for adgangskontrol til døre, og vi hjælper både virksomheder og private. Man kan lave adgangskontrol til døre på flere forskellige måder. Vi tilbyder løsninger med en kortlæser, fingeraftryk, via mobil & bluetooth samt via en brik. Vi kan både tilbyde standardløsninger samt skræddersyede løsninger til både store og små behov.

En af fordelene ved adgangskontrol på døre er, at du har fuldstændig kontrol over, hvem der har adgang til din ejendom eller institution.

Processen for installation af adgangskontrol til døre

Ønsker du at få opsat adgangskontrol på en eller flere døre? Første skridt i processen er at få klarlagt dine behov og ønsker. Efter finder vi den bedste løsning tilpasset netop dine behov. Herefter skal systemet opsættes og installeres, ligesom der skal gives adgang. Vi kan sagtens være behjælpelige med installering, men har I eksperter på området, kan I også gøre det selv. Alt afhængig af hvilken metode, vi gør brug af (brik, kortlæser med videre.) vil processen her være forskellig.

Har du brug for at høre mere om adgangskontrol til døre? Så er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte vores Kim via nedenstående kontaktformular eller på mail eller telefon via nedenstående kontaktoplysninger. Du er også meget velkommen til at komme forbi vores kontor i Næstved til en uforpligtende kop kaffe om Jeres behov.

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring vores Adgangskontrol-løsning.

adgangskontrol kortlæser

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer vedrørende adgangskontrol til døre.

Se også adgangskontrol.

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge