Adgangskontrol med brik

Har du brug for adgangskontrol med en brik? Så er du landet det helt rigtige sted. Adgangkontrol med en brik giver dig nemlig fuldstændig kontrol over, hvem der har adgang til din bopæl, dit firma eller institution. Det fungerer på den både, at der uddeles en brik til de personer, som du ønsker skal have adgang til din ejendom. Når der ønskes adgangskontrol scannes brikken og døren åbnes.

Hos Motivas tilbyder vi standardløsninger og skræddersyede løsninger inden for adgangskontrol med brik. De løsninger som vi tilbyder, kan enten være onlinebaserede eller offlinebaserede. Vi kan administrere det, men det kan også være selvadministreret. Det er helt op til Jer. Ønsker I installation og opsætning af systemet, er det noget, som vi sagtens kan være behjælpelige med.

Adgangskontrol med brik – første step

Første proces i etableringen af et adgangskontrolsystem med brik er at få et overblik over, hvilket sikringsniveau der er et behov for. Det skal klargøres, hvem der skal have adgang, og hvornår de skal have det. Er det eksempelvis nogle medarbejdere, der skal have adgang på forskellige tidspunkter. Er der et behov for ekstra sikkerhed på nogle døre, kan vi lave en løsning, hvor der skal indtastes en pinkode.

Vi tilbyder også adgangskontrol med kort (eksempelvis rejsekortet), nummerplade, mobil via bluetooth samt fingeraftryk. Ønsker du at høre om vores løsninger eller har spørgsmål af anden art, er du altid mere end velkommen til at kontakte os eller komme forbi til en uforpligtende kop kaffe.

Bliv ringet op!

Udfyld formularen og bliv ringet op omkring vores Adgangskontrol-løsning.

adgangskontrol med brik

Kim Hannibal
Partner

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

2392 8545
kim@motivas.dk

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer vedrørende adgangskontrol med brik.

Se også adgangskontrol.

Referencer

Vi har blandt andet hjulpet følgende virksomheder med adgangskontrol:

Skriv her og tryk 'Enter' for at søge