Velkommen til Motivas.dk

Hos Motivas.dk finder du kvalitetsprodukter indenfor alarmer, gps-tracking og videoovervågning – alt sammen til en fornuftig pris. Tuya Smart Life virker sammen med vores WiFi alarmer!

Vores webshop har eksisteret siden 2016, og gennem årene har vi løbende justeret vores sortiment, så vi hele tiden har værdiskabende produkter. Vi tester altid potentielle nye produkter, så vi ved, at de skaber værdi og har en god kvalitet. Det er din tryghed for, at du køber et ordentligt produkt, når du handler med os.

Se vores gode august tilbud her

Nye produkter (til Tuya-Smart Life Mobil App.):

Overvågningskamera Wifi til Smart Life App.

Udendørs sikkerhedskamera

Nem videoovervågning til konkurrencedygtig pris. Læs mere om vores produkt her, eller se en demonstration via vores video.

Hvad kan du forvente af os?

Når du handler hos os kan du forvente hurtig levering, sikker indpakning af dine varer samt en personlig service. Vi vil gå langt for at sikre, at du er 100% tilfreds samt får stor glæde og tryghed af din ordre.

Vi er godkendt og under kontrol af e-mærket, og derfor er du som køber automatisk beskyttet for op til 10.000,-.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning, er vi naturligvis altid klar til at hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst til dine behov. Vi kan altid kontaktes enten via tlf. 78773625, e-mail kontakt@motivas.dk eller via vores chatfunktion. Skriver du til os, vender vi tilbage hurtigst muligt.